Laat je inspireren door onze merken

Ontdek het productassortiment en de vele collecties per merk.

 

Z

 

#

 

 

#

 
 

Laat je inspireren door onze merken

Ontdek het productassortiment en de vele collecties per merk.

 

 Z

 

 #

 

Meer dan 100 horloge- & juwelenmerken

Van opvallend hip tot klassiek elegant

In de winkels en de webshop van Jan Maes geven we je graag een ruime keuze. Daarom nemen we in ons assortiment maar liefst meer dan 100 heel diverse horlogemerken en juwelenmerken op! Zo vind je zeker iets dat bij jouw eigen stijl past.

Je kiest bij ons altijd uit een gevarieerd aanbod juwelen en horloges. Zoek je iets dat ongezien nieuw, opvallend en hip is? Of wil je juist een sieraad dat straalt in klassieke elegantie? Zowel dames als heren en kinderen vinden bij juwelier Jan Maes hun perfecte sieraad.

Wil je graag zelf een persoonlijk juweel samenstellen? Dat kan met de originele bedelconcepten van PANDORA.

 

Een klein cadeautje of een grote verwennerij?

Wie voor een klein bedrag een leuk cadeautje zoekt, zit bij Jan Maes zeker goed. Maar ook als je jezelf of een geliefde echt in de watten wil leggen, bieden we je exact wat je zoekt. Haal je hartje op in de luxe goudcollecties van juwelenmerken als J&A, Bigli en Hulchi Belluni. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken van het hoogste niveau. Zoek je iets voor een trendy dame? Snuister eens tussen onze fashion brands. Als je de elegantie van tijdloos zilver verkiest, moet je dan weer bij juwelenmerken als Ti Sento en Orage Silver zijn.

Op zoek naar een cadeautje, maar je kan niet kiezen? Koop dan een cadeaubon! Deze zijn geldig in al onze winkels (momenteel niet geldig op onze webshop). 

Maak het je gemakkelijk en koop je uurwerken en juwelen online bij Jan Maes. Of maak een gezellig winkeluitstapje naar een van onze stores, in Wijnegem Shop.Eat.Enjoy, Waasland Shopping of Oostende. 

Do Not Delete