Nieuws & acties

15 december 2017

Sinterklaas is net geweest, dus wat moet er eigenlijk nog onder de kerstboom liggen? Wij bij Jan Maes vinden het eindejaar de gezelligste periode van heel het jaar. Want tijdens de feestdagen maak je de meest onvergetelijke herinneringen.

Lees meer
15 december 2017

Smartwatches zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Ze zijn handig en innovatief, maar ook erg stijlvol. Het maakt je dagelijkse leven gemakkelijker en het voegt iets extra toe aan je outfit. Nog op zoek naar een iets specialer cadeau?

Lees meer
15 december 2017

De mooiste cadeautjes zitten in de kleinste doosjes. En dat geldt zeker als je iets voor je vrouw, moeder, dochter, zus of vriendin wil kopen. Met een juweel of uurwerk onder de kerstboom maak je de vrouwen in je leven gegarandeerd gelukkig.

Lees meer
15 december 2017

Wie is de belangrijkste man in jouw leven? Je vader, broer, vriend of man? Zet hem tijdens de feestdagen in de bloemetjes en geef hem een mooi sieraad of uurwerk. Want, ja, daar zijn mannen natuurlijk ook zeker voor te vinden! In onze webshop heb je een ruime keuze aan uiteenlopende merken.

Lees meer
  • 1
  • 2
  • 3