Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Rebel & Rose

  • 1
  • 2
  • 3

Hé trendsetter! Ken je Rebel & Rose al?

Wees een leider, geen volger

Het internationaal sieradenmerk Rebel & Rose ontwerpt modieuze armbanden, ringen en kettingen voor sterke en avontuurlijke persoonlijkheden die weten wat ze willen. Het leder en Sterling zilver worden met de hand vervaardigd in Bali. De juwelen met beads zijn handgemaakt in Hongkong, deels vervaardigd in Bali en worden bevestigd aan een bandje van hoogwaardige Japanse siliconen. Wist je dat ze voldoen aan testresultaten met een trekkracht van 2,5 kilo?

Laat je innerlijke rebel zien

Rebel & Rose is hét merk voor de “free spirits” en levensgenieter. Ben jij non-conformistisch ingesteld en volg jij niet blindelings de vluchtige trends, maar zet je ze juist? Dan is de filosofie en stijl van Rebel & Rose je op het lijf geschreven. De handgemaakte sieraden zijn stoer en een tikkeltje rebels. Met modelnamen als “More balls than most” en “Lionhead” is al snel duidelijk dat Rebel & Rose meer is dan een klassiek sieradenmerk. 

Zet een krachtig stijlstatement met één Rebel & Rose sieraad op zich. Of maak een unieke mix & match combinatie met andere sieraden en/of horloge. Volg je eigen mode-instincten! De beads armbanden zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Kan je niet kiezen? Draag er dan gewoon meerdere. Bedenk je eigen creatie(s) en vindt de mode opnieuw uit.

Ontdek Rebel & Rose online bij juwelier Jan Maes. Of kom de collectie bezichtigen in onze Jan Maes winkel te Oostende.

Spreken de zilveren juwelen van Rebel & Rose je aan? Kijk dan ook zeker eens naar het assortiment van Buddha to Buddha. Zijn de juwelen met beads meer jouw ding? Dan hou je gegarandeerd ook van het uitgebreide aanbod van Gemini.

Garantiebepalingen

De leverancier voorziet een garantieperiode van 6 maanden op het breken aan slot. Op beads juwelen geldt er in principe geen waarborg. Indien er binnen een termijn van 3 weken na aankoopdatum toch een defect of gebrek blijkt, zal bij de fabrikant geïnformeerd worden of dit te wijten is aan een productiefout. Draagsporen vallen nooit onder waarborg.