Vernuftige Seiko horloges voor heren

Verwijder alle filters

Seiko is een afkorting van het Japanse woord “Seikosha”, vertaalt “huis van precisie”. Het revolutionaire Japanse merk kon geen beter naam kiezen. Want sinds 1881 draagt het merk innovatie in functie van creëren van uiterst precieze horloges hoog in het vaandel. Heel wat primeurs in de horlogewereld staan op het palmares van Seiko. Hun slogan luidt dan ook: “Always one step ahead of the rest”.

 

Presage

Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko Japans eerste polshorloge en legde daarmee de basis voor een inmiddels lange traditie van uitmuntend vakmanschap. Seiko Presage horloges belichamen die kernwaarden van het merk. Zowel de kennis en kunde van mechanische horloges, als de eervolle Japanse schoonheid, zijn troeven van de Seiko Presage collectie.

 

Seiko 5 Sports

“Show Your Style” met een Seiko 5 Sports herenhorloge. De sporthorloges uitgebracht onder deze naam, zijn voorzien van 5 essentiële kenmerken: een betrouwbaar automatisch gangwerk, dag- en datumweergave op de 3-uur positie, waterdichtheid, een ingebedde kroon op de 4-uur positie én duurzame materialen. De Seiko 5 Sports collectie wordt tevens onderverdeeld in 5 speciale stijllijnen: Sports, Suits, Specialist, Street en Sense. Bovendien zet het Japanse merk haar prijs scherp. Zo maakt Seiko met de 5 Sports serie hun betrouwbare, duurzame en stijlvolle horloges toegankelijk voor het grote publiek. De Seiko 5 Sports horloges worden wereldwijd geliefd omwille van hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Prospex

Seiko Prospex maakt sinds 1965 naam en faam in de (onderwater)sportwereld. Prospex onderscheidt zich met drie segmenten: Prospex Sea voor een breed aanbod duikershorloges, Prospex Sky voor een assortiment precieze piloothorloges en Prospex Land uitgerust met draaibare kompasring voor fervente trekkers. Ter land, ter zee of in de lucht. De Prospex van Seiko is ideaal voor de avonturier en deze outdoor- en duikershorloges voldoen aan de hoge verwachtingen van sporters, trekkers, piloten en duikers.

 

Astron

De Astron collectie is Seiko ’s paradepaardje. De geavanceerde Seiko Astron horloges geven altijd én overal de juiste tijd weer. Met één druk op knop en uitsluitend gebruik makend van lichtenergie, legt een Astron GPS Solar horloge contact met vier of meer satellieten en identificeert het horloge de tijdzone waarin het zich bevindt. De Astron GPS Solar is dan ook het ideale horloge voor de frequente reiziger. Wist je dat de Astron GPS Solar maar liefst 100 gepatenteerde uitvindingen kent?

Seiko blinkt uit in innoverende technologie en precisie. Maar weet ook puur op hun stijlvolle ontwerpkeuzes de wereld te veroveren. De ingenieuze horloges van Seiko bestel je gemakkelijk en veilig online bij Jan Maes.

Laat je verrassen door het Japans vakmanschap en innoverende karakter van Seiko. Ontdek bij Jan Maes ook een ander betrouwbaar en betaalbaar Japans horlogemerk, gespecialiseerd in sublieme, digitaal afleesbare kwartshorloges, namelijk CASIO.