Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

prachtige juwelen van J&A

  • 1
  • 2
  • 3

J&A: schitterend goud! 

De mooie juwelen van J&A zijn 'a girl's best friend'. Deze goudcollectie herbergt sieraden in 18 karaat goud, al dan niet afgewerkt met briljanten. In hun ruime collectie vind je zowel klassiekers als hedendaagse ontwerpen terug. Steeds staat elegantie en kwaliteit voorop. De juwelen kunnen trouwens ook zowel in geelgoud als witgoud vervaardigd worden. Kan je niet kiezen? Ga dan voor een bicolor sieraad. J&A is bovendien lid van de Responsible Jewelry Council. Dit label garandeert dat er geen kinderarbeid werd ingezet bij de productie van de sieraden. Ook krijg je de garantie dat de materialen niet afkomstig zijn uit illegale handel die gewapend conflict kan voeden.

Je eigen persoonlijkheid in een klassevol ontwerp

De J&A collectie telt duizenden modellen. Zo vindt iedereen zijn persoonlijke smaak terug tussen de tijdloze designs. Naast de witte briljanten, zijn er ook ontwerpen met blauwe saffier, robijn, smaragd of zwarte en bruine diamant. Daarenboven komen ook topaas en rookkwarts aan bod. Hangers en ringen spelen de hoofdrol bij J&A, maar je kan er ook steeds terecht voor prachtige armbanden, oorbellen en colliers.

De ideale verlovingsring

Ook voor verlovingsringen kan je zeker terecht bij J&A. Hun collectie herbergt heel wat mooie solitairs die perfect zijn om jullie liefde te bezegelen. Neem een kijkje naar de collectie of kom gerust even langs. 

Bij aankoop van een J&A ring ontvang je een standaardmaat (tussen maat 53 en maat 56). Wens je toch een bepaalde maat, dan kan je dit altijd vermelden via het contactformulier. Bij ringen vanaf maat 58 wordt er wel een meerprijs aangerekend. Vraag gerust meer info!

Mag het wat meer luxe zijn voor jou? Hou je van een echt gouden sieraad met een onberispelijke afwerking? Dan ben je aan het goede adres bij J&A.

J&A diamanten worden onderworpen aan grondige controles

Bij J&A wordt ervoor gezorgd dat de diamanten in de juwelen afkomstig zijn van legitieme bronnen. Zij selecteren enkel 100% natuurlijke diamanten. Dat wil zeggen dat de diamanten geen enkele vorm van zuiverheid- noch kleurbehandelingen hebben ondergaan. De diamanten van J&A hebben dan ook de nodige scantesten ondergaan alvorens ze in de juwelen worden gezet.

Er wordt o.a. ook een hydrofluorzuur-test op alle diamanten uitgevoerd. Bij deze test lost het zuur alle beperkingen op zonder dat dit effect heeft op de diamanten.

Tot slot wordt er nog een laatste kwaliteitscontrole uitgevoerd op de afgewerkte juwelen. Met de CVD Diamond Testing Machine "GEM3000 Jewel Identifying Instrument" wordt elke diamant nog een laatste keer gescand. Dit om ervoor te zorgen dat elke diamant echt en natuurlijk is.

Met hun kennis en praktijken heeft J&A de bovenstaande stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat al hun sieraden enkel met natuurlijke echte diamanten geleverd worden.