De mooiste horloges voor dames, heren en kinderen

Horloges voor dames


Horloges voor dames

Horloges voor heren

Horloges voor heren


Horloges voor kinderen


Horloges voor kinderen

Fashion uurwerken

Fashion uurwerken


Zwitserse uurwerken

Swiss Made


Uurwerken: exclusieve merken

Exclusieve merken


Japanse uurwerken

Japanse uurwerken


 

Shop de nieuwste horloges

 

Kies je nieuwste horloge in het uitgebreide assortiment van Jan Maes

Jan Maes is officieel verdeler van meer dan vijftig horlogemerken. Dat houdt in dat van al onze merken, wij niet alleen steeds de nieuwste collectie kunnen aanbieden, maar ook de garantie en diensten na verkoop kunnen voorzien.

Koester elke minuut met het horloge dat bij je past!

Van horlogemerken voor jong en oud tot luxe Zwitserse horloges, vernuftige Japanse uurwerken en smartwatches. Wees op tijd in stijl met een uurwerk uit ons ruim en veelzijdig assortiment.

Shop eenvoudig horloges online bij Jan Maes in een veilige betaalomgeving. Elk uurwerk wordt in een bijhorende merkdoos verzorgd ingepakt. De fabrieksgarantie of internationale waarborg wordt steeds meegeleverd. Niet goed? Maak gebruik van onze vlotte omruilprocedure of doe beroep op je herroepingsrecht en krijg je aankoop terugbetaald.

Wist je dat Juwelier Jan Maes ook uurwerkherstellingen doet? Vlot en professioneel staan onze gediplomeerde horlogemakers in eigen atelier voor je klaar. Van een batterijwissel tot het herstellen of vervangen van een horlogeband of glas en waterdichtheidstesten. Ons erkend horloge-atelier weet raad bij zowel kleine als grote herstellingen.