Ringconfigurator

Wat is de ringconfigurator?

De ringconfigurator is een platform ontwikkeld door onze leverancier van trouwringen. In de ringconfigurator vind je de complete collectie trouwringen mét al hun mogelijkheden. Zo stemmen jullie je ringen volledig af op jullie persoonlijke wensen. Ga meteen aan de slag

Hoe werkt de ringconfigurator? 

Met de ringconfigurator stellen jullie gemakkelijk en snel het ringenpaar van jullie dromen samen. Dat kan in de winkel, maar ook thuis vanuit je luie zetel. In de ringconfigurator vind je al onze trouwringen terug, en meer. Je kan ze namelijk volledig afstemmen op jullie eigen smaak en budget. Zo heb je bijvoorbeeld vaak de mogelijkheid om voor 9 of 14 karaat gouden ringen te gaan, in plaats van 18 karaat. Of wil je liever toch een briljantje op een ring waar er normaal geen op zit? Of zitten er al briljantjes op de trouwring, maar wil je er meer? Alles kan! Stel het zelf samen in de ringconfigurator! 

Handig: door de schommeling van de grondstofprijzen, veranderen de prijzen soms. In de ringconfigurator vind je altijd de nieuwste, juiste prijs. 

Een keuze gemaakt?

Hebben jullie een keuze gemaakt? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kan ons een mailtje sturen met de juiste referentie en informatie van de ringen. Je hebt ook de mogelijkheid om vanuit de ringconfigurator een mailtje te sturen naar je eigen e-mailadres. In die mail staat de volledige, juiste informatie over jullie ringen. Stuur het door naar ons en zo weten wij perfect welke ring jij wilt.

Jullie kunnen ook langskomen in een van onze winkels. Schrijf vooraf zeker de referenties op van de ringen die jullie mooi vinden. Zo kunnen we je snel verder helpen. 

Meer informatie?

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een mailtje of bel ons op 03 711 35 00. Niet zeker welk materiaal je wil? Lees alles over verschillende soorten goud in deze blogpost. Benieuwd naar je ringmaat? Kom het te weten aan de hand van onze tips.