De betoverende juwelen van Hulchi Belluni

Verwijder alle filters

Hulchi Belluni’s betoverende juwelen fluisteren je naam…

 

Een collectie die bruist van creativiteit

De Belgische ontwerpster Martine Hul realiseerde in 2001 haar eerste klassieke juwelencollectie onder de naam Hulchi Belluni. Haar uitgesproken stijl, aandacht voor detail en eindeloze creativiteit gaven elk juweel een unieke touch. Ondertussen genieten deze authentieke juwelen wereldfaam. Niet in het minst dankzij hun fijne afwerking, hun hoge kwaliteit en de bruisende energie waarmee ze jou doen stralen! Ook voor verlovingsringen kan je terecht bij het brede aanbod van Hulchi Belluni.

 

Feng Shui

De juwelen van Hulchi Belluni worden ontworpen volgens de tradities van Feng Shui, een oude oosterse wetenschap. Deze filosofie legt zich toe op de Chi of positieve levensenergie. Op die manier brengt Martine Hul evenwicht en harmonie in haar ontwerpen.

 

Het verhaal achter de naam Hulchi Belluni

De naam van deze collectie is, net als haar juwelen, gegroeid uit liefde. Martine Hul zoekt steeds Chi in haar leven om rust, evenwicht en positieve energie te brengen in lichaam en geest. Belluni, “bella luna”, betekent letterlijk ‘de mooie maan’. En verwijst naar de bron van creatieve energie en mysterieuze romantiek die zo essentieel is voor de uitstraling van deze exclusieve diamantjuwelen.

Ook de verschillende collecties binnen het assortiment van Hulchi Belluni hebben hun eigen karakter en een bijpassende naam. Zo is er de geliefde en iconische Tresore Collection, de stijlvolle en ietwat stoerdere Cubini Collection, de charmante en speelse Cheri Collection, de sensuele Dentelle Collection en de gesofisticeerde Illusion Collection. Hulchi Belluni’s  meest iconische sieradencollectie, The Funghetti Collection, is gekenmerkt door fantasierijke silhouetten, geïnspireerd door de kenmerkende vorm van paddenstoelen. Welke collectie je ook eigen maakt, met de luxesieraden van Hulchi Belluni maak je een oogverblindende indruk!

 

De herkomst van Hulchi Belluni diamanten

De hoogkwalitatieve diamanten die door Hulchi Belluni gebruikt worden komen van volstrekt legitieme bronnen en komen niet uit conflictgebieden. Ze worden volledig verhandeld volgens de resoluties van de Verenigde Naties. Hulchi Belluni ontvangt van zijn diamantleveranciers de nodige geschreven garanties.

Jan Maes heeft je nog heel wat moois te bieden. Ontdek ook onze andere goudmerken als Davice, Chimento en J&A 1970. Je kan onze sieraden zien sprankelen in onze fysieke winkels of op onze webshop.