Guess juwelen: voor echte trendsetters

Verwijder alle filters

Guess juwelen: voor échte trendsetters

Het Amerikaanse merk maakt naam en faam in de fashionwereld. Guess begon als casual jeanslabel, maar staat vandaag de dag vooral bekend voor hun trendy mode. De essentiële basis accessoires, iconische logo-designs en de juiste dosis glitter en glamour weet vrouwen én mannen wereldwijd te bekoren.

 

Gedurfd Guess

Maak de fashionista in jezelf wakker met de schitterende Guess juwelen. Goud, zilver of rosé? De sieraden van Guess schitteren elk om ter hardst. De eigentijdse accessoires van Guess zijn populair bij dames met pit, die de trends zetten in plaats van ze te volgen. Modieuze mannen volgen dit voorbeeld met een accessoire uit de Guess for Men lijn.

Elk fashion connaisseur, man of vrouw, houdt van Guess! Werk je outfit tot in de puntjes of met een glamoureus Guess uurwerk.

Durf jij een trend lanceren? Doe het met Guess. Op zoek naar een eigen stijl, maar met wat meer kleur? Bekijk dan zeker ook het assortiment van Rebel & Rose, hét merk bij uitstek voor free spirits en trendsetters. Spreekt de glamoureuze modestijl van Guess je vooral aan, dan vind je gegarandeerd ook je gare bij Michael Kors.