Buddha to Buddha armbanden

Verwijder alle filters

​Buddha to Buddha is meer dan een sieradenmerk. Het is een levensstijl die tegenstrijdigheden omarmt en waar bewustzijn en toewijding centraal staan. De juwelen van Buddha to Buddha belichamen deze pure levensvisie, die verrast en inspireert.

Oost en West verenigd

Buddha to Buddha is een verhaal van passie en ambacht. Buddha to Buddha is terecht trots op haar premium 925 zilveren meesterwerken, die al sinds 1997 door de allerbeste ambachtslieden worden vervaardigd. Deze statement pieces zijn tot op heden handgemaakt in Bali door de beste zilversmeden, die de schetsen van het creatieve Amsterdamse designteam tot leven brengen. Elk sieraad is uniek, net als jij! Wist je dat voor het maken van het populairste Buddha to Buddha design, Ben, de ervaren zilversmid ongeveer 7 dagen nodig heeft? Het geduldig vakmanschap straalt van de juwelen af.

Hoewel de sieraden van Buddha to Buddha onderverdeeld worden in een dames- en herencollectie, heeft elk model een unisex uitstraling. Gender, ras, leeftijd of religie spelen geen rol in de ontwerpen van Buddha to Buddha. Ze zijn bestemt voor eenieder die kwaliteit en vakmanschap op prijs stelt. Laat je inspireren door het verhaal en de designs van dit authentiek merk. Koop Buddha to Buddha online bij Jan Maes. We leveren deze essentials voor de moderne man en vrouw met zorg bij je thuis in de bijhorende luxeverpakking.

Ontdek ook een ander Nederlands merk voor free spirits: Rebel & Rose.