Boss Watches

Verwijder alle filters

Hugo Boss maakt mode voor mannen die houden van klasse. Het Duitse merk is al lang geen onbekende meer. Dankzij een succesvolle kleding- en schoenenlijn staat het modehuis stevig gepositioneerd in de fashionwereld. Om de klassieke, stijlvolle mode van Hugo Boss te complementeren bracht het merk ook verfijnde horloges uit. BOSS Watches zijn net zo elegant, gedetailleerd en kwaliteitsvol.

Sterke materialen voor een sterk merk

Mannen met gevoel voor stijl vinden hun gare binnen het BOSS Watches assortiment. Van een meeting op het werk tot een feestelijk diner. Met een uurwerk van BOSS Watches laat de moderne man altijd en overal een goede indruk na.

De uurwerken zijn vervaardigd met sterke materialen en betrouwbare productiemethoden. Deze herenhorloges zijn voorzien van precieze kwartsgangwerken en banden uit kwaliteitsstaal of Italiaans leer.

Modieuze mannen maken een gesofisticeerd statement met BOSS Watches. Ontdek ook het kleine broertje van de BOSS Watches collectie, HUGO­, online bij Jan Maes. HUGO heeft de stijlvolle Hugo Boss uitstraling, maar met een casual chic of sporty chic twist.