Maes On Time is een concept store van Jan Maes. Om onze klanten van een breder assortiment fashion horloges en trendy juwelen te voorzien, opende Maes On Time figuurlijk haar deuren in Waasland Shopping te Sint-Niklaas. Figuurlijk, want onze Maes On Time shop heeft geen deuren of drempels. De open en toegankelijke winkel nodigt je uit om op eigen tempo, rustig en ongestoord, de on trend uurwerken en sieraden te bewonderen. Natuurlijk staat er een jong, dynamisch en goed opgeleid team voor je klaar. Ze begeleiden je met de glimlach doorheen populaire merken als Michael Kors, Tommy Hilfiger en Cluse

Ook voor gravures, inschietoorbellen, batterijwissels en andere kleine herstellingen kan je bij Maes On Time terecht voor een vlotte, prijsvriendleijke service. Uitgebreidere nazichten van je horloge en juweelherstellingen worden aangenomen en overgracht naar het in-huis-atelier in onze hoofdwinkel. Omdat die ook in Waasland Shopping gelegen is, ervaar je een net zo snelle service. 

Waar vind je ons? 

Waasland Shopping

Kapelstraat 100 - shop 92

9100 Sint-Niklaas

 


 

 

We staan telefonisch en fysiek voor je klaar tijdens de openingsuren van Waasland Shopping: maandag t.e.m. zaterdag van 10 tot 20 uur.
Op vrijdag zijn we zelfs geopend tot 21 uur.

Je vind ons hier (het hart van Waasland Shopping) en
kan ons bereiken op het nummer +32 37 764 707 of het e-mailadres: info@maesontime.be

Maes On Time én On Trend

Voor jong en oud. Voor modieuze mannen en fashionista's. Voor sportievelingen en speelvogels. Voor trendsetters en mensen die op zoek zijn naar een authentieke stijl. Bij Maes On Time kan je terecht voor degelijke en betaalbare topmerken in een waaier aan stijlen. Ontdek de stoerste lifestylemerken als Police en Diesel of omarm klassevolle merken met eigentijdse elegantie als Armani en Hugo Boss. Ga voor innovatie met een Swiss Made Tissot horloge of wees een stap voor op de rest met een Japans uurwerk Seiko. Laat je verbluffen door de multifunctionele Casio collectie of laat je charmeren door de modern-vintage Fossil horloges. Koop Belgisch door te kiezen voor merken als Ice Watch en Orage Kids. Schitter, sprankel en straal met de damesjuwelen van Bronzallure, Ti Sento en Guess. Of toon je ware aard met Gemini, Buddha to Buddha en Pig & Hen

Maes On Time is de horlogewinkel voor iedereen. Ontdek meer dan 70 merken van horloges, smartwatches en juwelen in onze winkel.