TAG Heuer

Zwitserse avant-garde sinds 1860.

De geschiedenis van TAG Heuer begint al 2 eeuwen geleden. Het hoeft niet gezegd te worden dat al die knowhow en technologie van Zwitserse bodem resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. De binnenwerken worden meer en meer in eigen huis ontwikkeld. Er zijn zowel kwarts binnenwerken als automatische gangwerken. Van de eerste tot de laatste van Zwitserse oorsprong. Weetje: voor het maken van de kast van een TAG Heuer zijn er 150 à 180 handelingen nodig, uigevoerd door 30 à 35 personen. Voor een wijzerplaat zijn er 120 handelingen die gedaan worden door 28 personen. De assemblage heeft dan weer ongeveer 30 handelingen.

De verschillende collectie van TAG Heuer vinden elk hun oorsprong in de passie voor autoraces. Ontdek de verschillende lijnen elk met hun eigen karakteristieken. 

Reserveer je favoriete TAG Heuer uurwerk bij Jan Maes

In onze Jan Maes winkel in Waasland Shopping hebben we een uitgebreid assortiment van de verschillende TAG Heuer collecties liggen. Een uurwerk gezien dat je graag van dichtbij wil bewonderen? Reserveer het dan nu in één van onze winkels via ons reservatieformulier

Om te reserveren hebben we de referentiecode van het uurwerk nodig, dit vind je terug op de afbeelding. Klik op de afbeelding om deze te vergroten en zo de referentie en prijs duidelijk te zien. 

CARRERA

Elegantie en sportiviteit zijn de kernwaarden van het Zwitsers horlogemerk TAG Heuer. Deze twee eigenschappen zijn zelden zo elegant in elkaar verweven als in de TAG Heuer Carrera collectie. Het legendarisch Carrera ontwerp is sinds 1963 een vaste waarde binnen het TAG Heuer assortiment. Het is gemaakt als eerbetoon aan de beroemde, gevaarlijke Carrera Panamericana-autorace. Bovendien was het de eerste chronograaf die speciaal ontworpen is voor professionele coureurs. Doorheen de jaren kreeg de Carrera technische upgrades en nieuwe gedaantes die de reputatie van de collectie alleen maar kracht bijzet. Er is nooit verlies van de sterke basis: een elegant design, opvallende luxe en hoge prestaties.

Reserveer je TAG Heuer Carrera uurwerk

TAG Heuer CARRERA heren

TAG Heuer CARRERA dames

FORMULA 1

De Formule 1 collectie is zoals zijn naam verklapt verbonden aan het racen. Deze geavanceerde, moderne uurwerken zijn zowel sterk als elegant. Ideaal voor professionele coureurs maar ook voor u! Want de draagbare materialen en kleuren laten het toe dagdagelijks gedragen te worden. Kies voor een high speed leven, op én naast het racecircuit met een TAG Heuer Formule 1 horloge!

Reserveer je TAG Heuer Formula 1 uurwerk

TAG Heuer FORMULA 1 heren

AQUARACER

Met zijn coole, jonge look kan een Tag Heuer uurwerk elke uitdaging aan! De ''Aquaracer'' modellen zijn ontwikkeld om aan de behoeften van watersport te voldoen. Deze horloges beschikken over een in één richting draaiende lunette, een hoogkrasbestendig saffierglas, een schroef-in kroon met dubbele pakkingen, een perfecte waterdichtheid tot 300 meter, lichtgevende indexen en wijzers, en een armband met dubbele zekerheid sluiting. Bovendien ondergaat dit horloge meer dan 60 tests waardoor dit een extreem betrouwbare partner is. 

Reserveer je TAG Heuer Aquaracer uurwerk

TAG Heuer AQUARACER heren

TAG Heuer AQUARACER dames

MONACO

Het Zwitserse TAG Heuer is een vooruitstrevend luxe horlogemerk. TAG Heuer ontwierp de Monaco collectie in 1969. Het model was een werelprimeur op vlak van design en technologie. Het was het allereerste vierkante, automatische, waterdichte horloge. Net als de gelijknamige race en stad, is de Monaco collectie hét toonbeeld van elegantie en prestige met vintage flair. TAG Heuer's visie en pioniersgeest zitten in het DNA van deze collectie. Draag de Monaco net als the King of Cool, Steve McQueen, in de Hollywood-racefilm Le Mans! 

Reserveer je TAG Heuer Monaco uurwerk

TAG Heuer MONACO heren

AUTAVIA

 De legendarische TAG Heuer Autavia collectie maakt zijn comeback. Nu uitgevoerd met de ISOGRAPH-technologie, een revolutionaire carbon-veer die optimale precisie garandeert. Kies voor zijn vintage uitstraling en ga voor een klassieke touch met de TAG Heuer Autavia collectie. Aangedreven door een Swiss Made Calibre 5 beweging hebben de uurwerken uit deze collectie een automatisch gangwerk met een gangreserve van 38 uur. Bovendien zijn ze waterdicht tot 100 meter.

Reserveer je TAG Heuer Autavia uurwerk

TAG Heuer AUTAVIA heren

LINK

 In de TAG Heuer Link horloges komen comfort en elegantie samen. De complexe en luxueuze details maken deze uurwerken zo sportief, gestroomlijnd en verfijnd. Bovendien is de TAG Heuer Link waterdicht tot 100 meter.

Reserveer je TAG Heuer Link uurwerk

TAG Heuer LINK heren

TAG Heuer LINK dames