Ti Sento juwelen met Italiaanse flair

Verwijder alle filters

Laat je charmeren door de buitengewone sieraden van Ti Sento Milano.

Elegantie met een twist

In het atelier van Ti Sento geven goudsmeden zilver de liefde en aandacht die het verdient. De passie voor vakmanschap is te zien in hun creaties. Geen enkel juweelontwerp mist detail of karakter. Elk stuk wordt in eigen huis gemaakt tot verfijnde juwelen en iconische klassiekers. Van idee tot schets tot bewerking van zilver en kleurstenen. Een magische finishing touch geeft ze die Italiaanse flair, die vrouwenharten sneller doet slaan. 

Alle Ti Sento Milano juwelen zijn vervaardigd uit 925 Sterling zilver. Voor extra glans voegen de goudsmeden ook een laagje rodium toe, dat tevens beschermt tegen krassen en verkleuring. Een aantal ontwerpen uit de weelderige Ti Sento Milano collectie zijn met goud verguld. Voor wie houdt van wat sprankeling zijn heel wat Ti Sento Milano juwelen voorzien van zirconium, die met de hand gezet zijn door diamantzetters.

Mix & Match naar hartenlust

De Ti Sento Milano juwelen kan je combineren zoals jij het wil. Zet een stijlstatement met een perfect bij elkaar passend juwelensetje of mix & match de kleuren voor een trendy en uniek juwelenspektakel.

Aan Ti Sento Milano kan geen vrouw weerstaan. Dat maak ze dan hét mooiste cadeau voor haar, ongeacht de gelegenheid. Verwen een geliefde of gewoon jezelf met een betoverend Ti Sento Milano juweel. Mis geen dag om te stralen en koop Ti Sento snel online bij Jan Maes. Bereid je alvast voor op complimenten, terwijl wij je bestelling met zorg bij je thuis leveren. Kom je liever de collectie bewonderen in onze etalages? Ontdek je dichtstbijzijnde Jan Maes winkel hier.