Solitaire By Dulci Nea

Verwijder alle filters

Onvoorwaardelijke liefde wordt verkregen met tijd en aandacht, net als deze verfijnde, sprankelende collectie verlovingsringen en duurzame juwelen.

Made in Belgium. Made with love.

Dulci Nea is een luxe sieradenlijn van Belgisch ontwerpster Cathy B. De sprankelende creaties zijn het resultaat van passie voor duurzame materialen, liefde voor ambachtelijk vakmanschap en oog voor detail. Cathy luistert naar de wensen van de vrouw en maakt haar designs draagbaar voor elke dag.

“Ma dulcinée”

De vrouw staat centraal in het assortiment van Dulci Nea. Het Franse woord voor een vrouw die passie en romantiek inspireert, leent dan ook haar naam aan het merk. Ook verwijst het naar Dulci Nea, de denkbeeldige geliefde van Don Quichot in de befaamde roman van Cervantes. Onvoorwaardelijke liefde wordt verkregen met tijd en aandacht, net als de verfijnde, sprankelende collectie verlovingsringen: Solitair by Dulci Nea. Kent jouw liefde geen grenzen? Is zij jouw droom vrouw? Laat de liefde van je leven blinken met een Solitaire by Dulci Nea verlovingsring.   

Unieke verlovingsringen

De perfecte vrouw verdient de perfecte ring! Reken op een emotionele ja als je op de knieën gaat met de elegante en verfijnde klassiekers uit de Solitaire by Dulci Nea verlovingsringencollectie. Het beste 18 karaat goud en de puurste diamanten werden geselecteerd en met liefde, tijd en aandacht in een uitzonderlijk ontwerp gegoten. Diamonds speak louder than words. Laat de Solitaire by Dulci Nea hun oogverblindende werk doen…

Snuister online door de luxe sieradenlijn van dit Belgisch merk. Online bestellingen van Dulci Nea op onze Jan Maes webshop verlopen via een veilig betaalsysteem. Wij leveren dit buitengewoon juweel met zorg bij je thuis. Met een Dulci Nea juweel is een schitterende toekomst gegarandeerd!