Rado uurwerken

Verwijder alle filters

Rado is een wereldwijd gerenommeerd Zwitsers horlogemerk vanwege zijn innovatieve designs en revolutionaire materialen.

Master of materials

Rado is meester van materialen. Het Zwitsers horlogemerk draagt een duurzaamheid en esthetiek hoog in het vaandel. Elk uurwerk van RADO is ontworpen voor het leven. Traditioneel vakmanschap, visionair onderzoek en geavanceerde technologieën resulteren in revolutionaire, duurzame materialen met essentiële eigenschappen in functie van lichtheid, hardheid en draagcomfort. Rado zet haar visie om in realiteit met baanbrekende innovaties als plasma hight-tech keramiek en Ceramos tot high-tech diamanten en saffierglas. Ze zijn terecht trots op hun realisaties, want ze weten ongeziene krasbestendige Swiss Made horloges te vervaardigen en zetten de toon voor uitmuntende Zwitserse horlogemakelij.

Prijswinnende designs

De uurwerken van Rado zijn niet alleen grensverleggend op gebied van duurzaamheid, maar ook design is een hoeksteen van het merk. Rado ’s unieke benadering van industrieel design is bekroond met talrijke prestigieuze internationale designprijzen. Rado heeft een vernieuwende aanpak en verlegt voortdurend grenzen om esthetische en duurzame uurwerken te maken.

“If we can imagine it, we can make it, and if we can make it, we will.” Onder deze merkfilosofie kan alleen maar uitmuntendheid voortvloeien. Ontdek de futuristische realisaties van Rado online bij Jan Maes. Of ervaar Rado in één van onze fysieke Jan Maeswinkels. Volg Jan Maes op Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief om steeds op de hoogte te blijven van zowel nieuwe collecties als special editions en limited editions