Rebelse uurwerken van Police

Verwijder alle filters

Police is meer dan een accessoiremerk. Het is bestemd voor durvers en authentieke rebellen, die de trends niet volgen maar met originaliteit en flair willen opvallen.

Rebellie in de modewereld

Dit Italiaans lifestylemerk stijgt boven de mode uit. Het hoog rockstergehalte van de ruige designs maakt internationaal indruk. Met sterke materialen, gedurfde designelementen en rake accenten verovert Police de wereld. Merkambassadeurs zoals Bruce Willis, George Clooney, David Beckham en Neymar Jr. zetten de toon. Het merk spoort de moderne man aan te rebelleren.

Opvallend uniek

Police uurwerken zijn onstuimig en oversized. Staal, leer of rubber, bij Police zit het hem in de opvallende details, die jou persoonlijkheid tot uiting brengt. Elk Police horloge is een eyecatcher, die mannen een onweerstaanbare attitude geeft. Ze zijn ontworpen om moeiteloos een krachtig statement neer te zetten. Robuuste kasten in onconventionele vormen, metalen studs op leren horlogebanden en wijzerplaten met skulls. Deze opvallende stijlkeuzes maken Police accessoires tot gegeerde cultobjecten.

Mis geen dag om je rebelse kantje te tonen. Koop de statement sieraden en robuuste uurwerken van Police gemakkelijk online bij Jan Maes. De originele merkdoos, echtheidscertificaat en fabrieksgarantie worden uiteraard meegeleverd.