Pig & Hen - Handgemaakte armbanden

Verwijder alle filters

De armbanden van Pig & Hen worden ontworpen én met de hand gemaakt in Amsterdam. Sterke materialen waaronder authentiek scheepstouw en roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit maakt dat de modellen de tand des tijds weten te doorstaan.

Sterk, uniek & duurzaam

Geïnspireerd op de zeemansverhalen van de Nederlandse scheepvaart is Pig & Hen opgericht. Om zichzelf te beschermen tegen ongelukken op zee hadden de matrozen een tatoeage van een varken en een kip op hun voet. Deze dieren waren vaak de enige overlevenden bij een schipbreuk. Ze spoelden aan in hun houten kisten. De zeelieden hoopten dat de tatoeage hen zou helpen om hun weg terug naar huis te vinden. Dit achtergrondverhaal vormt de fundering van alle ontwerpen. Alle armbanden van Pig & Hen zijn waterproof en gaan levenslang mee. De Pig & Hen tattoo is tevens het logo van het merk en elke armband zit een houten kist i.p.v. juwelendoos.

Maak kennis met de potige Pig & Hen designs

Elk ontwerp is genoemd naar een stoere zeeman en belichaamt hun sterke karakter. We lichten enkele leden van de scheepscrew voor jou uit. Salty Steve drinkt geen rum, maar zeewater. Hij overleefde al talloze gezonken schepen, net als de Salty Steve armbanden zullen doen. Tiny Ted zet met zijn naam mensen op het verkeerde been, want hij is de meest gespierde man die je ooit gezien hebt. Hij doet het zware werk en pronkt met zijn onwerkelijke lichaamsbouw. De Tiny Ted armbanden hebben dan ook robuuste uitstraling. Geboren leider, Don Dino, dwingt respect af met zijn mannelijke look. Met de Don Dino armbanden laat je moeiteloos een sterke indruk na. Op zoek naar verfijnd vakmanschap? Dan moet je bij Little Lewis zijn. Hij heeft een imago voor uitmuntend. De Little Lewis armbanden zijn stuk voor stuk gedetailleerde meesterwerken.

Ga geen uitdaging uit de weg. Welke Pig & Hen armband je ook kiest, ze zijn een stijlvolle metgezel voor elk avontuur. Vindt de Pig & Hen armband die bij je karakter past, en koop hem eenvoudig online bij Jan Maes. Voor de echte fans, reist Pig & Hen over land en zee om je te voorzien van op maat gemaakte armbanden. Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwbrief om op de hoogte te blijven van de unieke Pig & Hen On Tour evenementen bij Maes on Time.