ORIS - Hölstein 1904

Verwijder alle filters

In een steeds meer digitaal verbonden en contactloze wereld, krijgt mechanica een nieuwe betekenis. De vreugde van verbondenheid als in een mechanische binnenwerk met al haar radars is waar dit onafhankelijk Zwitsers horlogemerk voor leeft.

Things must make sense

De filosofie achter dit Zwitsters horlogemerk is klaar en duidelijk: het creëren van kwaliteitshorloges volgens de kunst van het vak. Oris is één van de weinige Zwitserse horlogemerken die uitsluitend mechanische horloges maakt. En dat sinds 1904. Met een terechte trots op de geschiedenis aan vakmanschap houden ze vast aan traditionele principes. Hun horloges en het merk zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan.

De nieuwe standaard

Het bedrijf streeft er voortdurend naar om hun horloges te voorzien van de meest innoverende functies en geavanceerde prestatieniveaus. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie belooft een gangreserve van maar liefst vijf dagen, antimagnetisme én een garantie van tien jaar eens geregistreerd bij MyOris. Zo zeker is het merk van haar vakmanschap. Oris zet zich met deze ingenieuze innovatie als nieuwe standaard op de Zwitserse horlogemarkt. Het voldoet dan ook moeiteloos aan het strenge Swiss Made kwaliteitslabel. Alle Oris horloges zijn van Zwitserse makelij en worden volgens de hoogste normen gecontroleerd.

Oris is meester van mechanische horloges. Heb jij een voorliefde voor meesterlijke gangwerken of ben je gewoon op zoek naar een uurwerk voor het leven – en zelfs voor de generaties na jou? Vertrouw op het erfgoed en vakmanschap van Oris.

De webshop van Jan Maes is uitgerust met een veilige betaalomgeving. Bestel de Oris horloges eenvoudig online. Of kom langs in onze Jan Maes winkel in Waasland Shopping te Sint-Niklaas en laat je overtuigen door hun sprekende klasse.

Op zoek naar Swiss Made kwartshorloges? Jan Maes verdeelt ook andere Zwitserse merken voor hem en haar.