Schitterende sieraden van Naiomy Silver

Verwijder alle filters

Laat je verrassen door de betaalbare zilveren juwelen van Naiomy.

Wees de beste versie van jezelf

Dit jong Belgische merk verenigt een modern design met tijdloze elegantie. Deze zilvercollectie is biedt een waaier aan stijlen. Opdat elke vrouw kan stralen op haar eigen manier. Naiomy juwelen zijn ontworpen voor dames die houden van een authentieke look. Van kantoor tot cocktail party. Waar je ook komt, met de sieraden van Naiomy breng je jouw karakter naar boven. Of je nu een “less is more” attitude hebt, de modetrends van het seizoen volgt of je outfit graag afwerkt met een vleugje glitter en glamour. Bij Naiomy vindt elke vrouw haar gading, ongeacht haar persoonlijke stijl.

Straal élke dag

Naiomy heeft een ongelooflijke prijs-kwaliteitsverhouding. Hoe aantrekkelijk de juwelen zijn, zijn ook de prijs en kwaliteit. De merknaam verklapt al dat de juwelen vervaardigd zijn met zilver. Om een langdurige glans te verzekeren, zijn ze tevens gerodineerd.

Je goed voelen in wat je draagt, straalt uit naar de buitenwereld. Voel je zelfzeker en mooi met jouw favorieten van Naiomy. Ze complementeren de schoonheid die er al zit. Koop 100% Belgisch en koop jouw Naiomy juwelen online op onze Belgische webshop. Of koop lokaal in jouw dichtstbijzijnde Jan Maes winkel.