Montblanc Pennen en lederwaren

Verwijder alle filters

Montblanc is een Duits bedrijf voor luxeaccessoires. Ze zijn meester in prachtig vervaardigde lederen producten, Zwitserse horloges en kostbare schrijfinstrumenten.

Fabrikant van eersteklas goud en vulpennen

Het verhaal van Montblanc begon met een zelfzekere claim voor zichzelf: “Fabrikant van eersteklas goud en vulpennen” en de creatie van de legendarische Meisterstück-vulpen in 1924. Het ontwerp groeide uit tot een waar icoon en staat vandaag de dag tussen een verscheidenheid aan pennencollecties en complementerende collecties lederwaren en andere accessoires.

Montblanc is exclusiviteit ten top. Het merk ontwikkelde zich doorheen de jaren tot een statussymbool en is wereldwijd geliefd door verzamelaars, hoog aangeschreven profielen en zakenmannen of -vrouwen. Het Montblanc-sterembleem als merklogo en handelsmerk vertegenwoordigt de met sneeuw bedekte toppen van de hoogste berg in Europa, de Mont Blanc, en symboliseert de toewijding van het merk aan de hoogste kwaliteit en het beste Europese vakmanschap.

Van de eerste Meisterstück tot gelimiteerde en speciale edities tot met juwelen getooide edities, de Montblanc pen is een musthave voor de schrijffanaat. Montblanc is “the art of writing”.

Lederwaren

Montblanc heeft zijn eerste lederwarenatelier gevestigd in 1926 in de buurt van Offenbach, een stad die bekend staat om zijn lederen vakmanschap. De lederen artikelen van Montblanc stralen pure klasse uit. Van portefeuilles tot riemen tot sleutelhangers. Van het zakenleven tot een casual stijl. De lederen Montblanc accessoires brengen esthetiek en functie samen met als kers op de taart een onberispelijke aandacht voor detail. Montblanc lederwaren is gelijk aan functionele elegantie.

Stalen accessoires

De stalen accessoires van Montblanc zijn de perfecte match van exclusiviteit, klasse en kwaliteit. Het Duitse luxemerk weet klassiekers als dasklemmen en manchetknopen terug te brengen als mode-item. De innovatieve en moderne ontwerpen passen perfect bij de levensstijl van de moderne man. Met de stijlvolle stalen accessoires van luxemerk Montblanc maak je jouw outfit helemaal af.