Michael Kors Uurwerken

Verwijder alle filters

De designer accessoires van Michael Kors veroveren vrouwenharten wereldwijd. Maar de geraffineerde Michael Kors horlogecollectie beperkt zich niet tot vrouwen. Ook modieuze mannen weten hier een ware aanwinst te scoren.


Luxe jetset levensstijl

Van New York tot Milaan, Dubai en Tokio. Bekroond designer Michael Kors is wereldberoemd en geliefd bij mannen en vrouwen die houden van een drukke levensstijl, maar niet willen onderdoen op stijlvlak. De luxe accessoires van zijn gelijknamige merk zijn pure verwennerij.


Designer horloges met elite-attitude

In dit lifestylemerk is de glamoureuze levensstijl van de Amerikaanse high society nooit veraf. Michael Kors horloges tillen moeiteloos jouw outfit naar een hoger niveau. Of je nu kiest voor een volledig stalen uurwerk of een horloge met leren band. Elk Michael Kors horloge is smaakvol ontworpen met rake accenten op de herenhorloges en een royaal aantal zirconium steentjes op dameshorloges. Van het zakenleven tot chique events, met een Michael Kors designer accessoire laat jij zien dat je oog hebt voor verfijning, kwaliteit en de juiste dosis glitter en glamour

Op zoek naar een chic modieus designer accessoire? Shop jouw Michael Kors accessoire online bij Jan Maes. Als officieel verdeler van dit elitemerk, leveren we jouw nieuwste aanwinst met zorg bij je thuis in de originele luxe Michael Kors verpakking, inclusief authenticiteitscertificaat en fabrieksgarantie.

Klaar om je leven te upgraden? Michael Kors ontwerpt ook designer smartwatches. Blijf geconnecteerd met je digitale sociale leven, je welzijn en je drukke leven met Michael Kors Access, zonder in te boeten aan stijl. Zet de puntjes op de i en ontdek op de webshop van Jan Maes ook de Michael Kors designer juwelen.