Maurice Lacroix

Verwijder alle filters

Betreed de wereld van Zwitserse luxe…

Succes is a journey, not a destination

Dé slagzin achter het Zwitserse horlogemerk. Met deze mentaliteit bereikt Maurice Lacroix grote dingen en inspireren ze jou hetzelfde na te streven. Succes bestaat niet uit onze prestaties, maar uit het pad dat we nemen om onze doelen te bereiken terwijl we onszelf steeds blijven heruitvinden. Tijdens die reis vieren we succes leren we lessen uit mislukkingen. Die mindset spreekt niet alleen atleten, artiesten en ondernemers aan. Het inspireert ieder van ons.

Master Your Time

Tijd is kostbaar. Meester worden van je tijd bepaald jouw succes. Onder deze visie bouwde Maurice Lacroix doorheen de jaren een unieke reputatie op. Met innovatieve geest streven de horlogemakers van het bedrijf de perfectie na. Hun vakkundig vakmanschap berust op traditionele horlogemakelij, maar in de ultramoderne horloge-assemblagefabriek in Saignelégier verleggen ze de grenzen van horlogetechnologie. Hun industriële expertise en technologische knowhow geeft een unieke eigentijdse kijk op het klassieke horlogedesign.

De binnenwerken van Maurice Lacroix horloges zijn Swiss Made en in-huis vervaardigd. En zo maken ze het verschil. Met uiterste precisie en perfectie worden de soms microscopisch kleine onderdelen geassembleerd door de hand van een ervaren horlogemaker met diepgaande kennis die van de ene generatie op de andere is doorgegeven. Dat maakt dat Maurice Lacroix ook uitblinkt op gebied van complexe mechanische uurwerken.

Van de iconische AIKON reeks, die gebaseerd is op een historisch model, tot de meesterwerken uit de Masterpiece collectie. De innovatieve geest, het vernuftige vakmanschap en scherpe esthetiek van Maurice Lacroix is een waardevolle horlogecollectie binnen ons assortiment. Jan Maes is officiële verdeler van exclusieve Zwitserse horlogemerk. Voor professioneel advies over de binnenwerken tot een gepassioneerde uitleg over de buitengewone designkeuzes en complicaties. Maar ook voor alle diensten na verkoop, kan je bij Jan Maes terecht.

#YourTimeIsNow #PulsoOfTheCity #MasterYourTime