Horloges Longines

Verwijder alle filters


Of het nu esthetisch of technisch is, de innovaties van Longines hebben de gevleugelde zandloper van het merk tot een waar embleem van knowhow en elegantie verheven. Longines horloges overleven de tand des tijds. Deze tijdloze en duurzame Swiss Made horloges worden generaties lang doorgegeven.

Pioniersgeest sinds 1884

In het Longines universum staan traditie, elegantie en prestatie centraal. En dat als sinds 1884. Longines heeft heel wat jaren ervaring als tijdwaarnemer voor wereldkampioenschappen in de sport en als partner van internationale sportfederaties. Maar ook piloten, navigators en ontdekkingsreizigers vertrouwen op Longines voor de aanlevering van professionele en levensnoodzakelijke instrumenten. Longines heel wat fascineerden avonturen van pioniers en wereldprimeurs op haar palmares staan. Tot op de dag van vandaag viert het merk haar rijke geschiedenis met re-interpretaties van hun erfgoed in de Heritage modellen. Met respect voor de esthetische waarde en traditionele Zwitserse makelij laten ze originele en historische ontwerpen samenvloeien met de moderne technieken van vandaag. Bewonderaars van historische horlogevakmanschap, verzamelaars en mensen met oog voor verfijning zweren bij Longines.

Elegance is an attitude

De technische finesse en steeds innoverende horlogetechnologieën van Longines is onbetwistbaar. Maar ook de verfijnde esthetiek valt niet te twisten. In elk horlogeontwerp tref je de essentie van klasse aan. Van kwalitatieve sporthorloges tot betrouwbare duikersuurwerken en elegante horloges voor elke dag. Het dragen van een Longines horloge tilt je uitstraling naar een hoger niveau. Merkambassadeurs Kate Winslet, Simon Baker en vele sportkampioenen weerspiegelen de befaamde Longines slogan: elegantie is een attitude.  

Officieel hersteller van Longines horloges

Jan Maes is officieel geautoriseerd om Longines uurwerken in eigen atelier te herstellen. Onze medewerkers krijgen regelmatig trainingen en kunnen je tevens perfect bijstaan met zowel technisch als esthetisch advies over jouw horloge. Contacteer ons via het contactformulier of spring binnen bij je favoriete Jan Maes winkel.

Snuister online doorheen de wereld van Longines en laat de verfijnde modellen voor zichzelf spreken. Voor onze winkels selecteren we bij Jan Maes een aantal uurwerken toegespitst op de Belgische markt. Had je graag een Longines horloge dat we niet in ons assortiment hebben opgenomen? Neem gerust contact op! Als officieel verdeler van Longines kunnen we elk model verkrijgen.