Ice Watch, uurwerken vol kleur en karakter

Verwijder alle filters

Kleur je dag met de trendy, betaalbare horloges van Ice-Watch.

Iedereen Ice-Watch

Het ruim assortiment biedt voor ieder wat wils. Elegante dames kiezen voor ICE glam. De allerkleinsten leren de klok lezen met ICE cartoon. En grote zus is de ster van de speelplaats met haar ICE fantasia horloge. Bovendien zijn de horloges van Ice-Watch altijd-goed-cadeaus voor jong en oud! Zet een geliefde in de bloemetjes met een ICE flower horloge. Of verwen hem of haar met een unisex horloge uit de ICE generation collectie.

Change. You Can.

Het Belgisch merk maakt kwaliteitshorloges universeel, draagbaar én betaalbaar. De uurwerken van Ice-Watch zijn gemaakt uit comfortabel plastic. Voeg daar hun herkenbare designs aan toe en je krijgt een succesformule, die sinds 2007 de wereld verovert. Vanaf het begin luidt de slogan: “Change. You Can”. Jaarlijks verrast het merk met on trend designs en innovatieve materialen. Ice-Watch zet de toon om ook verantwoorde mode te brengen. Ga voor groen, en ontdek de milieuvriendelijke ICE solar power, Ice-Watch’ eerste horloge op zonne-energie.

Ontdek het uitgebreid aanbod van Ice-Watch op onze Belgische webshop. Koop 24/7 online via de webshop van Jan Maes of kom langs in je favoriete Jan Maes winkel. Meer van dit? Ontdek de net zo draagbare en betaalbare Swiss Made horloges van Swatch voor dames en heren. En ontdek de educatieve Swiss Made kinderhorloges van Flik Flak on- en offline bij Jan Maes.