Gucci, horloges om te koesteren

Verwijder alle filters

De dubbele G van GUCCI is alom bekend. Van designer kleding tot fashion accessoires. De iconische GUCCI motieven en herkenbare groen-rode merkkleuren zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Jan Maes is verdeler van de flamboyante luxe designerhorloges van GUCCI.

Spotlight design

Van excentrieke modeshows tot op je pols. GUCCI is invloedrijk, innovatief en vooruitstrevend. Dit Italiaans modehuis heeft zowel speelse als tijdloze horlogeontwerpen. Maar het onovertroffen oog voor detail onderscheidt het gerenommeerde modehuis van de massa. Of je nu houdt van klassiek met een subtiele twist als in de Gucci G-Timeless horloges of je voorkeur uitgaat naar de beeldbepalende Gucci Grip, met een GUCCI timepiece op de pols zet je een stijlvol statement.

Ongeëvenaarde Italiaanse ambacht

GUCCI blijft generatie na generatie verassen en inspireren. Naast vaste waarden als een Swiss Made binnenwerk en hoogwaardig saffierglas, is het creatieve merk innoverend van vernieuwende materialen tot verfrissend designs.

GUCCI voor mens en planeet

GUCCI is enorm maatschappelijk betrokken. Het modehuis kijkt holistisch naar de wereld en voelt de plicht om duurzaam, verantwoordelijk te ondernemen in functie van het beschermen en herstellen van de planeet. Zo onderneemt GUCCI stappen om haar ecologische voetafdruk te beteren door middel van groene energie, elimineert het plastic in haar Italiaanse kantoren, stimuleert het de toeleveringsketen voor duurzamer leer en komt het op voor herbruikbare kunststof en ethisch verantwoorde en traceerbare edele metalen. Naast milieu neemt GUCCI ook initiatief om mens te ondersteunen. Het bundelt de krachten met Made in Italy-fabrikanten, is mentor van jonge talenten en biedt (virtuele) stagemogelijkheden en academische beurzen aan, verenigt zich met jonge activisten en kunstenaars die actie ondernemen voor gendergelijkheid en zo veel meer. Het heeft een visie voor de toekomst waar er gelijkheid is voor iedereen.

Maak het verschil met de duurzame mode van GUCCI. Koop jouw GUCCI horloge gemakkelijk en veilig online bij Jan Maes of koop lokaal in je dichtstbijzijnde Jan Maes winkel.