Gemini, handmade in Belgium

Verwijder alle filters

Sinds 2013 reist Gemini de wereld rond op zoek naar de beste stenen met als doel kwaliteitsvolle kralen armbanden te ontwerpen op basis van natuursteen, die de outfit van de moderne man én vrouw compleet maakt.
De Gemini collectie is een eerbetoon aan het oude Griekenland en weerspiegelt tevens Gemini ’s passie voor wereldreizen, avontuur en duurzaamheid.

Authentieke natuurstenen

Het Belgische merk ken je ongetwijfeld van hun ronde 8 mm kralen armbanden met roestvrijstalen Gemini spacer. De Alpha en Gem collectie lagen aan de basis van het succes.
Deze natuursteen armbanden nodigen uit om te combineren naar je eigen stijl.

Authentiek stijl

Doorheen de jaren breidde Gemini haar assortiment uit met andere hoogwaardige materialen zoals titanium en Italiaans handgewoven Nappa leer. Zoals de armbanden met de 2-in-1 look uit Olympus en Triplex, die je outfit moeiteloos stijlvol afwerken.

Naast de uitbreiding van duurzame materiaalkeuze heeft het hedendaagse Gemini ook nieuwe designs waarmee jij jouw persoonlijke stijl kan uiten. Zo zet je met de Sparta reeks een krachtig statement neer. Maar ook de cilindervormige kralen van de Sphera collectie en de zeshoekige natuursteen armbanden uit de Hexa collectie zijn een zegevierende toevoeging geweest.

Jong of oud. Wereldreiziger of ondernemer. Gemini laat je toe je ware aard te accentueren. Verspreidt mee de positiviteit van dit Belgisch merk! Shop snel de Gemini armband die bij jouw stijl en karakter past! Mix en match om je eigen combinatie te maken of ga voor een prèt-à-porter armbandencombinatie. Bestel de authentieke armbanden van Gemini online bij Jan Maes. Wij leveren je nieuwe sieraad met veel zorg bij je thuis in het bijpassende juwelendoosje.

Ontdek ook de kwaliteitshorloges van Gemini op onze Belgische webshop.