Een Fossil horloge, da’s vintage modern

Verwijder alle filters

Fossil

De authentieke horloges en juwelen van Fossil zijn on trend, maar met een vintage touch. Creatieve vrijheid staat centraal bij de ontwerpers van Fossil.

 

Verrassend vintage

Fossil verenigt tegenstrijdigheden. Traditie en vernieuwing. Vintage en modern. Tijdloos en trendy. Fossil bewijst dat ze moeiteloos hand in hand kunnen gaan. Het creatieve Amerikaans horloge- en lifestylemerk streeft ernaar het beste van vroeger terug te brengen, mits een update naar de moderne wensen van vandaag.

 

Voor elk wat wils

Fossil is met haar creatieve karakter één van de populairste fashion horlogemerken geworden. De innovatieve uurwerken zijn erg draagbaar voor jong en oud. Qua uitstraling voldoet Fossil op alle stijlvlakken. Van stijlvol tot casual en van elegant tot sportief. Fossil biedt een brede waaier aan horloges voor heren en dames. De rode draad, wat maakt Fossil zo typerend “Fossil” maakt, is natuurlijk bij elk horloge te zien. Elk uurwerk heeft een onmiskenbare knipoog naar de avant-garde aard van Fossil.

 

Creatief in de breedste zin van het woord         

De typische authentieke accessoires van Fossil zijn bovendien érg betaalbaar. Dat maakt ze dan ook erg cadeauwaardig. Elk Fossil accessoire wordt in een originele Fossil tin-box geleverd, die niet alleen als verpakking dient maar ook als leuke opbergdoos kan fungeren. De blikken doosjes wisselen elk seizoen ludiek van print. Ze zijn intussen bijna net zo populair als de Fossil accessoires zelf en worden zelfs wereldwijd verzamelt.

Spreekt de coole vintage esthetiek van Fossil je aan? Ontdek ook de Fossil juwelen voor dames en heren op de webshop van Jan Maes! Wist je dat Fossil ook Wearables heeft? Deze Fossil Q Smartwatches zijn de perfecte mix tussen fashion en geavanceerde technologieën in een modern vintage Fossil jasje. Je stijlvolle, slimme assistent staat in verbinding met je telefoon, houdt je stappen bij en zo veel meer. Ontdek de Fossil Q Display Watches online bij Jan Maes.