Femme Adorée

Verwijder alle filters

Puur. Elegant. Verfijnd. Ontdek het jonge juwelenmerk Femme Adorée. De Italiaanse sieraden zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur.


Belle est ce qui est toujours adorée                                                            

Schoonheid trekt mensen aan. We zijn steeds op zoek naar mooie dingen. En voelen ons aangetrokken tot een esthetiek die in harmonie is. Femme Adorée biedt elegante sieraden die jouw innerlijke schoonheid complimenteren. Ontwerpers Fabiaan en Gregory creëren een prachtige collectie die geadoreerd mag worden, net als jij.

Met glanzend of mat goud, blinkende diamanten of prachtige parelmoer. De collectie van Femme Adorée is zowel ruw en dynamisch als puur, elegant en verfijnd. Het toont aan dat ook het imperfecte, perfect kan zijn. Élke schoonheid mag gezien worden.


Geïnspireerd door de natuur

Elke wandeling in de natuur geeft je een frisse kijk. De natuur brengt je dichter bij jezelf en bij wat écht belangrijk is. De pure schoonheid van de natuur is ook dé inspiratiebron voor het Italiaanse juwelenmerk Femme Adorée. Natuur is niet haastig. De sereniteit van het bos voedt je geest. De gestroomlijnde rivieren brengen rust. De intense kleuren en geuren van bloemen wekken emotie op. Niets eerlijker en puurder, dan de kracht van de natuur.

Laat je inspireren door Femme Adorée. Snuister online doorheen de collectie en vind jezelf terug in de pure ontwerpen. Bewonder je de sieraden liever in levende lijve? Kom dan gerust langs in één van onze winkels.