Diesel juwelen

Verwijder alle filters

Zet een rebels en krachtig stijlstatement neer met de alternatieve accessoires van Diesel!

Robuust. Ruig. Rebels.

Ga jij als een rebel door het leven? En vertaal je die mindset ook in je look? Dan mogen de alternatieve accessoires van Diesel daar niet in ontbreken. De robuuste, ruige en speelse ontwerpen van dit Italiaanse merk stralen kracht uit.

Dare to be brave

Sinds de start, in 1978, luidt de slogan: “For Succesful Living”. Met sterke, ironische en speelse campagnes nam het merk de leiding als het aankomt op gewaagde mode. Van hun corebusiness in innovatieve denim jeans tot parfum en modeaccessoires voor mannen. Het merk valt op in de massa. Elk Diesel design is om ter ruigst en ontworpen voor de moedigste mannen. Zij die weten wat ze willen. Zij die de kudde niet volgen. Zij die grenzen verleggen.

Diesel juwelen voor heren zien er niet alleen krachtig uit. Ze zijn ook vervaardigd uit sterke materialen als staal en leder tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met hun robuuste authenticiteit, stoere uitstraling en assertieve karakter laat jij zien dat je een geboren leider bent. Ga jij voor een stevige schakeljuweel of een ketting met stoere dogtags? Met een Diesel sieraad voor mannen breng je moeiteloos charisma in je look.

Moderne, zelfzekere mannen dragen Diesel. Durf jij ook grenzen te verleggen? Rebelleer en bestel de gewaagde Diesel juwelen online bij Jan Maes. Maak je look compleet met de expressieve Diesel horloges. Diesel daagt je uit om lef te tonen!