Cluse, minimalistische fashion voor dames en heren

Verwijder alle filters

#CLUSE. Dit Nederlandse merk heb je ongetwijfeld al gezien op social media. CLUSE is razend populair. De ingetogen designs, aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en verwisselbare bandjes liggen aan de basis van het succesverhaal. 

Less is more

Met de moderne, minimalistische horloges van CLUSE laat je een individuele stijl zien. Een CLUSE uurwerk valt subtiel op dankzij een elegant design, rustige wijzerplaten en iconische details. Het onthult je natuurlijke schoonheid. De bestsellers bij vrouwen zijn de geometrische La Tétragone, de klassieke Boho Chic en eigentijdse Féroce modellen. Mannen pronken dan weer met een sportief Vigoureux horloge of tijdloos Aravis model. Welk model je voorkeur ook geniet, een CLUSE horloge past altijd!

Mix & match

Één CLUSE horloge heeft meerdere looks, dankzij verwisselbare bandjes en een eenvoudig kliksysteem. Creëer dag in dag uit een persoonlijk stijl. Een belangrijke werkvergadering? Ga voor een krachtige look met een stalen milanese band. Recht van het werk naar een cinemadate? Tover je CLUSE horloge in een handomdraai om naar een casual look met een leren horlogebandje. Heb je een La Vedette of Boho Chic Petite horloge, kies dan voor de 12 mm horlogebandjes. Féroce Petite, Minuit, La Tétragone, Le Couronnement en Pavane Petite dragers, kunnen mixen & matchen met de 15 mm CLUSE horlogebanden. Fashionista’s met een Boho Chic, La Roche, Pavane of Féroce horloge, kunnen kiezen uit het assortiment 18 mm bandjes. En het Aravis model is compatibel met 20 mm bandjes. Ontdek het assortiment CLUSE horlogebandjes online. Twijfels over welk bandje je juist nodig hebt? Of op zoek naar een specifieke uitvoering? Aarzel niet om ons te contacteren of spring binnen in je favoriete Jan Maes winkel.