Chimento juwelen

Verwijder alle filters

Laat je verleiden door de Italiaanse excellentie van CHIMENTO.

Sensuele sieraden

De exclusieve goudcollectie van CHIMENTO flirt met dames. De Armillas collectie verleidt met studs, vlechten en links in stijve armbanden, ringen en oorbellen. Terwijl de Accenti collectie het bescheidener aanpakt met geraffineerde designs voor elke dag. Echter zijn het vooral de Stretch en Cuori collecties die de harten veroveren. Doch doet ook de Bamboo collectie niet onder. De minimalistische sieraden uit de Bamboo collectie hebben unieke elementen, die de Bamboo collectie tot CHIMENTO ’s meest succesvolle en iconische collectie bekroont.

Binnen de verschillende collecties schuilen bovendien elegante combinaties. CHIMENTO biedt vrouwen juwelensetjes aan voor een volledige afwerking van hun look.

Italiaanse uitmuntendheid

Deze vrouwelijke, verfijnde juwelen bruisen van een Italiaans karakter. CHIMENTO juwelen worden ontworpen en handgemaakt in hart van de historische juwelenwijk Vicenza in Noord-Italië. Het is de hotspot van Italiaanse juwelierskunst. De gespecialiseerde goudsmeden die daar werken worden wereldwijd geprezen om hun Italiaanse prestigieuze ambachten en uitstekende productievaardigheden.

Ethiek en duurzaamheid

De filosofie van CHIMENTO wordt gekenmerkt door onze uiterste toewijding en een passie voor de kunst van de meester-goudsmeden en typisch Italiaanse knowhow. De onbetwiste kwaliteit van CHIMENTO sieraden komt voort uit de striktheid bij het selecteren van de materialen alsook bij het uitvoeren van de strenge controleprocedures. Tevens zet CHIMENTO zich in voor ethiek en duurzaamheid. Alle grondstoffen van CHIMENTO zijn afkomstig uit conflictvrije landen en men heeft uitsluitend Italiaans gekwalificeerd personeel in dienst.

Ontdek de temperamentvolle collecties van Chimento online bij Jan Maes. Deze exclusieve gouden sieraden, al dan niet met diamanten, zijn gemaakt om jezelf of een geliefde mee te verwennen. Bestel gemakkelijk online via onze Belgische webshop met beveiligde betaalomgeving. Of kom hun Italiaanse flair bezichtigen in één van onze fysieke Jan Maes winkels. Koop je liever 100% Belgisch? Ontdek dan de betoverende creaties van Martine Hul bij goudmerk Hulchi Belluni.