Certina horloges

Verwijder alle filters

Certina horloges staan alom bekend om hun precisie, betrouwbaarheid en sportieve karakter.

Swiss Made expertise sinds 1888

Het Zwitsers merk bouwt ruim 130 jaar lang een solide internationale reputatie op. Met vier sterke families: Urban, Sport, Heritage en Aqua, die vertakken in topcollecties zoals DS Action Diver, DS-1 en DS Podium, bewijst Certina dat een horloge zowel sportief als elegant kan zijn. Ze zien er niet alleen compromisloos goed uit, de horlogemakers van Certina besteden net zo veel aandacht aan technische finesse. Alle Certina chronometers zijn COSC-gecertificeerd. Het zegel van de Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres wordt wereldwijd beschouwd als een van de meest prestigieuze onderheidingen op gebied van precisie.

Double Security

Certina gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Van ’s werelds hoogste bergtoppen tot de oceaanbodem. Van de meest opwindende motorsporten op aarde tot dagdagelijkse bezigheden. Op Certina kan je blindelings vertrouwen als het aankomt op betrouwbare, duurzame kwaliteitshorloges.

Wat Certina horloges zo buitengewoon robuust maakt, is het DS-concept. Het innoverend en veeleisend karakter van dit topmerk resulteerde in het ontstaan van het “Double Security”-concept. Dit houdt een breed scala aan beschermende maatregelen in om het Certina horloge onmiskenbaar betrouwbaar te maken. Zo zet het merk voor zichzelf en andere een nieuwe standaard op gebied van waterdichtheid, schokbestendigheid, veerkrachtige levensduur, anti-magnetisme en robuustheid. Kortom, het DS-concept staat synoniem voor maximale weerstand. Het symbool van het DS-concept is dan ook de schildpad, die dankzij zijn schild niet alleen beschermd is, maar ook een hoge leeftijd bereikt.

Maatschappelijke betrokkenheid

De Certina expertise gaat verder dan hoogwaardig Zwitsers vakmanschap. Certina engageert zich ook voor het milieu. Van milieuvriendelijke verpakkingen tot horlogebanden vervaardigd uit tide ocean material, een specifieke materiaal dat robuust is en tegelijk een duurzaam karakter heeft. Het hoogwaardig garen is verkregen uit plastic afval, dat uit oceanen werd gevist.

Bovendien is Certina trotse partner van de Sea Turtle Conservancy, ’s werelds oudste onderzoeks- en beschermingsgroep met als voornaamste doel het voorbestaan van de zeeschildpad en het behoud van hun leefgebied in het Caribisch gebied is. Met speciale edities en het Tour de Turtles project draagt Certina haar steentje bij om de populaties zeeschildpadden te behouden en te herstellen.

Met haar eenvoudige slogan “Count on me”, dekt Certina de lading. Kies voor duurzaamheid en uitmuntendheid. Koop jouw Certina horloge bij je favoriete officiële verdeler: Jan Maes!

Wil je nog meer betaalbare Zwitsere horlogemerken met sportief karakter ontdekken? Neem dan zeker een kijkje naar het assortiment van Tissot. Net als Certina weten zij een elegante, traditionele klassiekers uit te rusten met toonaangevende, kwalitatieve horlogetechnologie.