Casio horloges

Verwijder alle filters

Van klassiek tot hypermodern

CASIO was een van de eerste horlogemakers die digitale uurwerken produceerden, die meer konden dan alleen de tijd weergeven. Het innovatieve Japanse merk is meester in het versmelten van een duurzaam design, weloverwogen functionaliteit en horlogetechnologie van de bovenste plank. De vernuftige CASIO horloges verrassen jong en oud wereldwijd! Voor elke mode- én levensstijl is er een gepast CASIO uurwerk! Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding van het CASIO-assortiment uitstekend. Zo maakt CASIO een slimme, stijlvolle levensstijl toegankelijk voor iedereen!


CASIO Collection

De meest veelzijdige collectie van CASIO is de CASIO Collection. Het bevat multifunctionele analoge en digitale horloges voor dames én heren, alsook unisex- en kinderuurwerken, in allerlei kleuren, vormen en stijlen. Van hip en trendy tot klassiek en tijdloos.


CASIO Vintage

Deze klassieke musthaves zijn populair binnen élke generatie. Binnen de CASIO Vintage collectie steekt het merk de modernste horlogetechnologie in een vintage jasje. Het beste van vroeger en nu komt harmonieus samen in elk CASIO Vintage horloge.


CASIO G-SHOCK

De G-SHOCK collectie van CASIO biedt schokbestendige horloges voor dagelijks gebruik, sporten of extreme belasting bij outdoor activiteiten. Deze robuuste, ingenieuze en multifunctionele uurwerken accepteren geen grenzen. De onverwoestbare designs zijn ruim 30 jaar een wereldwijd succes bij mannen én vrouwen. Ga geen uitdaging uit de weg met jouw favoriete G-SHOCK horloge. Elk model zit boordevol technisch raffinement. Van CASIO ’s milieuvriendelijke Tough Solar zonneceltechnologie tot Bluetooth Smart-technologie en GPS- en radiotechnologie. En de diverse, intelligente functies die daaruit voorvloeien. Met een G-SHOCK horloge omarm je de modernste technologie in het stoerste en meest sportieve CASIO design.


BABY-G

Ga mee op een tijdreis door een brutaal en provocerend decennium. De CASIO BABY-G dameshorloges waren een hype in de jaren 90, maar weten tot op de dag van vandaag trend- en modebewuste, actieve dames te verleiden. Deze robuuste, innovatieve, kleurrijke uurwerken passen bij elke levensstijl. Of je nu gaat surfen, joggen of fietsen en nadien naar de film of een feestje. De CASIO BABY-G is een mooi, compact en multifunctioneel dameshorloge. Precies wat sportieve, stijlvolle meiden willen!


CASIO Pro Trek

Maak kennis met hét outdoor- en sporthorloge van CASIO. Pro Trek is voor iedereen die houdt van buitenactiviteiten als klimmen, wandelen, fietsen en watersporten. Deze duurzame, digitale en analoog-digitale uurwerken zijn uitgerust met alles voor jouw volgende outdoor avontuur. Zo zijn ze niet alleen voorzien van CASIO ’s milieuvriendelijke Tough Solar zonneceltechnologie, Bluetooth Smart-technologie en/of GPS- en radiotechnologie. Maar bieden de Pro Trek horloges ook levensnoodzakelijke functies als een hoogtemeter, thermometer, barometer en kompas om jouw volgende trek- of bergtocht veilig en gemakkelijk te doorstaan. Kortom, de CASIO Pro Trek is de ideale metgezel voor avontuurlijke en sportieve geesten.


CASIO EDIFICE

Het horloge dat de waarde van snelheid, tijd en stijl erkent? Dat is CASIO EDIFICE! De EDIFICE collectie kenmerkt zich met dynamische vormen, toonaangevende functies en elektronische technologieën. Deze elegante horloges zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen als massief edelstaal en krasbestendig saffierglas. Ze zien er niet alleen subliem uit. Ze zijn ook technische functioneel hoogstaand. De EDIFICE-serie omvat CASIO ’s beste technologieën als Tough Solar zonnecellen en Bluetooth Smart-technologie. Mannen die zowel sport, smart-gadgets als stijl hoog in het vaandel dragen, hebben een CASIO EDIFICE uurwerk op de pols.

De innovatie Casio horloges leiden tot een nieuwe levensstijl. De duurzame, vernuftige uurwerken maken de weg vrij voor nieuwe avonturen en een gemakkelijker, slimmer leven. Blijf jezelf innoveren – in stijl! Net als dit befaamde Japanse merk. 

Meer van dit? Ontdek ook CASIO ’s eenvoudige analoge wekkers en Wake Up Timers op de webshop van Jan Maes! Wij leveren de officiële CASIO producten met zorg bij je thuis, inclusief de originele verpakking en twee jaar garantie op fabricagefouten.