Breitling

Verwijder alle filters

Breitling heeft al decennialang een sterke reputatie. Meer nog, dit Zwitsers horlogemerk is een vaste waarde op gebied van exclusieve, technische horloges.

 

Het legendarische Breitling DNA

Sinds het prille begin in 1884 ligt de focus van dit Zwitsers luxehorlogemerk op uitmuntendheid. Oprichter Léon Breitling beantwoorde aan de grote vraag naar nauwkeurige chronografen voor zowel industriële, militaire en wetenschappelijke toepassingen als voor sportorganisaties. Met zijn vereenvoudigde en gepatenteerde versie van de chronograaf zakhorloges, legde Breitling meteen de lat hoog voor zichzelf én haar concurrenten. Doorheen de jaren heeft nog niemand weten bij te benen als het aankomt op een strak design in hoogwaardige materialen gecombineerd met geavanceerde horlogetechnologie, een ongecompliceerde fabricageproces en een eenvoudig onderhoud. Wanneer zoon Gaston Breitling het familiebedrijf overneemt in 1914, laat hij zien dat de pioniersgeest, innovatieve flair en een onverzadigbare passie voor chronografen in het Breitling DNA zit, want Gaston zet ’s werelds eerste polschronograaf met apart drukknopje op zijn palmares. Ook de derde en vierde generatie, Willy Breitling en zonen, vulden de nogal indrukwekkende schoenen van hun vader en grootvader. Samen met een extern team houden ze de Breitling erfenis in ere. Op heden staat Breitling niet meer als familiebedrijf geregistreerd, maar de normen en waarden blijven behouden. Het Zwitserse horlogemerk draagt de kwaliteit van zijn traditionele horloges hoog in het vaandel. Vandaag de dag worden de technische uurwerken tevens beschouwd als statussymbool.

 

Compromisloze, Zwitserse luxe

De professionele expertise en hoogtechnologische innovaties van Breitling op gebied van design, onderdelen en binnenwerken is onevenaarbaar. Breitling beidt horloges met gepersonaliseerde, mechanische ETA binnenwerken, die een gangreserve tussen 40 en 48 uur kennen en een internationale waarborg van twee jaar. Op haar eigen gepatenteerde binnenwerken pakt het Zwitsers luxemerk uit met een gangreserve tot gemiddeld 70 uur of uitzonderlijk precieze kwartsgangwerken én een langere internationale garantie van vijf jaar. Elk Breitling timepiece wordt vervaardigd in Zwitserland en voldoet moeiteloos aan de strenge normen van de Controle Suisse des Chronomètres. Alle Breitling horloges dragen dan ook met trots het Swiss Made kwaliteitslabel en zijn COSC-gecertificeerd.

 

Instruments for professionals

Breitling biedt klassieke en moderne piloothorloges, iconische duikershorloges en zo veel meer. Eenieder met oog voor verfijning en ook horlogeverzamelaars discussiëren niet over de waarde van Breitling. Elke collectie of lijn binnen het Breitling assortiment kent zijn eigen specificaties en functies. Zo is Breitling Superocean, hét ultieme duikershorloge, jouw betrouwbare én stijlvolle partner onder water én op het land. Sportievelingen en avonturiers vinden dan weer hun gare binnen de Breitling Professional collectie, waarbinnen de horloges uitgerust worden met vernuftige functies. In de Chronomat collectie komen functie en elegantie moeiteloos samen. Deze elegante sporthorloges zijn ontworpen voor mannen en vrouwen met een drukke levensstijl. Een eerder geklede doch alledaagse elegantie, vindt men terug in de Breitling Premier collectie. Deze verfijnde chronografen staan subliem bij mannen met status. De Breitling horloges met de meest historische aantrekkingskracht zijn de Breitling Aviator 8 en de Breitling Navitimer. Breitling is sinds 1884 met zijn - toen gevleugelde - "B" logo en allereerste chronografen en meetinstrumenten in vliegtuigen sterk verbonden met de luchtvaart, waar betrouwbaarheid en precisie een vitale rol spelen. Deze beeldbepalende piloothorloges zijn uitgerust met Breitlings beroemde bi-directionele roterende lunette met cirkelvormige rekenliniaal. De Aviator belichaamt de pioniersgeest van Breitling. Waar de, Navitimer een waar icoon is met de verfijning van een eigentijds uurwerk.

 

Jan Maes is officiële retailer van Breitling. Bestel jouw Breitling timepiece nu online bij Jan Maes. De klasse uurwerken van Breitling worden na online bestelling op onze webshop met veilige betaalomgeving, met zorg bij je thuis geleverd via een verzekerde zending. De internationale garantie wordt geactiveerd meegeleverd in de bijhorende luxueuze horlogedoos. Voor deskundig advies staan onze medewerkers graag te woord per telefoon of via het contactformulier. Wil je de glorieuze Breitling modellen liever eerst in levenden lijve bezichtigen, kom gerust langs in onze Jan Maes winkel in Wijnegem Shop Eat Enjoy. Onze vriendelijke collega's worden geregeld opgeleid door Breitling om jou van de beste service en advies te kunnen voorzien.