AuroDesign trouwringen: endless love

Verwijder alle filters

Creativiteit en vakmanschap geven het bijzonder karakter aan AuroDesign. De unieke AuroDesign ringontwerpen worden in Antwerpen gesmeed tot perfectie. Met de grootste precisie en strenge controles worden details en diamanten toegevoegd naar jouw hartenlust.

Endless love

AuroDesign smeedt Belgische trouwringen met eindeloze creativiteit en liefde voor traditionele ambacht. Kies uit het uitgebreid assortiment of ontwerp zelf je ringen. Een extra diamant of variatie op een bestaand model? Bij de trouwcollecties van deze Belgische trouwringenfabrikant is alles mogelijk. Zo staan jullie trouwringen symbool voor jullie liefde. De prestigieuze trouwringencollectie van AuroDesign bestaat uit ringen vervaardigd uit 18 karaat goud al dan niet in een combinatie met titanium, palladium of staal. Op zoek naar een budgetvriendelijke variant van een model? Op vraag kunnen deze trouwringen ook verkregen worden in 14 of 9 karaat goud.

Vindt de trouwring die het beste aanleunt bij je smaak, je levensstijl  en je persoonlijkheid. Het Jan Maes team staat ter beschikking om je van gepersonaliseerd en professioneel advies te voorzien. We helpen je met een glimlach naar jullie perfecte ringenpaar! Kom langs in één van onze fysieke winkels.

De trouwringen van AuroDesign zijn ontworpen om een eeuwige herinnering te zijn aan jullie mooie trouwdag. Ontdek ook de andere merken van deze Belgische trouwringenfabrikant, AMICI, Memoire, Tessina en Traditions. Maak kennis met de vele voordelen en troeven waaronder snelle levering en gratis op maat zetting gedurende de eerste zes maanden.

Snuitster eenvoudig online doorheen het gehele assortiment trouwringen.