Armani Exchange Uurwerken

Verwijder alle filters

Heeft modehuis Armani nog een inleiding nodig? Italiaans ontwerper Giorgio Armani heeft een uitgebreid imperium aan modemerken. De sprekende designs, met gestileerde adelaar als handelsmerk, staan alom bekend voor pure klasse en verfijning.

 

Modern. Modieus. Armani Exchange.

Men zou het trendy merk Armani Exchange kunnen omschrijven als de sportievere, jonge broer van modemerk Emporio Armani. De Armani Exchange collectie verzamelt uurwerken met een speelse, urban uitstraling. Ze zijn eigentijds en trendy, maar overleven de vluchtige trends ook door het bewaren van de typische Armani attitude. Met hun sterke design, opvallende details en Armani flair spreken ze vooral moderne, modieuze mannen aan.

Met een Armani Exchange uurwerk voeg je een vleugje Italiaanse luxe van Giorgio Armani toe aan je look zonder er meteen heel stijf uit te zien. Jan Maes is officieel verdeler van Armani. Bij online en offline aankoop van een Armani Exchange of Emporio Armani accessoire ontvang je dus ook de originele verpakking, inclusief authenticiteitsgarantie.

Ontdek ook de andere Armani collecties op onze webshop: Emporio Armani horloges en Emporio Armani sieraden.