Veilig verzenden


Juwelen en horloges laten graveren

Bestaat er een persoonlijker geschenk dan een juweeltje met een lieve boodschap erop? Volgens ons niet. Daarom kun je bij Jan Maes aangekochte juwelen en horloges laten graveren*.

Een plaatje met een regel uit jouw favoriete gedicht of een mooie herinnering op een armband: het zijn cadeaus met een emotionele waarde, die generaties lang meegaan.

 

Gravures op trouwringen

Bij trouwringen en relatieringen is het de gewoonte om er een persoonlijke gravure op te laten plaatsen. Bij Jan Maes gebeurt dat uiterst nauwkeurig met een machine in onze eigen ateliers of bij onze fabrikant. Heb je trouwplannen? Bekijk alvast de collecties van topmerken als AuroDesignMemoireTraditions, of Amici.

 

Diepe handgravures

Juwelen met een afwijkende vorm of andere speciale juwelen graveren onze goudsmeden met de hand. Een handgravure heeft bovendien een langere levensduur dan een gravure met de machine.

 

Baby-armbandjes

Baby-ID armbandjes zijn een ware traditie in België. Bij Jan Maes graveren we dan ook graag de naam en geboortedatum van jouw oogappel in een armbandje. Begint je kapoentje net te kruipen? Dan doe je het bandje best even uit om beschadiging te voorkomen.
 

* Gravures worden enkel uitgevoerd op juwelen en horloges die bij ons worden aangekocht.
 

Heb je een vraag over onze gravures? Bel of mail ons gerust. Of loop meteen even binnen in één van onze winkels.