Bigli juwelen: 18 karaat goud met diamant en kleurstenen

Verwijder alle filters

Straal met de exclusieve sieraden van Bigli. De 18 karaat gouden juwelen met kwaliteitsdiamanten en de meest kleurrijke (half)edelstenen vertellen een verhaal.

Shine On met Bigli

Bigli is een merk dat draait rond het doorgeven van positieve energie. Belgisch ontwerpers Thierry en Laurence hebben sinds 1997 één duidelijk doel: het creëren van schoonheid in zijn puurste vorm. Elk prachtig moment in hun leven wordt vastgelegd in een nieuw design. Zo is de Chloé-collectie genoemd naar hun jongste dochter. Ook kleindochters Lilly en Milla kregen hun eigen collectie. De momenten van intense emotie, van liefde, vreugde en harmonie, die zijn de rode draad doorheen de collecties. Thierry en Laurence willen met hun persoonlijke ontwerpen ook jouw verhaal vertellen. Ze hopen dat ze ook jouw beste momenten belichamen. Dat ze je laten stralen als toen op dat specifieke moment waarop jij zielsgelukkig was. Zodat je je mooi voelt, van binnen én van buiten.

Mini Sweety

Bigli's meest iconische collectie, Mini Sweety, biedt schitterende cabochonstenen in meer dan 50 kleuren, die ontstaan door een unieke lagentechniek. Wist je dat Bigli intussen 20 tinten blauw of groen en 6 tinten roos of paar heeft? Draag je Mini Sweety sieraad apart als krachtig statement of combineer naar hartenlust en speel met de verschillende tinten. De hypnotiserende pracht van de variaties en de diepte van de kleuren laten je niet los. Elk Mini Sweety juweel is uniek, net als jij!

Het leven is te kort om saaie juwelen te dragen. Gelukkig verveelt Bigli nooit! Ga je voor Bigli Waves herkenbaar aan een overvloed aan diamanten met sensueel lichtspektakel of kan de glamoureuze Nicky collectie geïnspireerd op de experimentele geest van de seventies je meer verleiden? Wat je ook kiest, het resultaat is altijd onvergelijkbaar en kostbaar. Bestel Bigli online bij Jan Maes in een veilige betaalomgeving of kom de collectie bewonderen in één van onze fysieke winkels.