03 mei 2019

De mooiste communie accessoires

Binnenkort vieren de kinderen van het eerste en zesde leerjaar een mijlpaal in hun leven.
Mei is traditioneel de maand van de communies en de lentefeesten. Iedereen wil dan ook dat zijn kind of kleinkind er helemaal top uitziet. De outfit is al gekozen, de foto’s zijn gemaakt, de kaartjes gedrukt.
Maar heb je ook gedacht aan de details die het echt helemaal af maken?

Je zoon als stoere snaak of je lieve dochter als een echte prinses. Iedereen wil zeker en vast dat zijn kind of kleinkind echt zal stralen op deze belangrijke dag.
Bij Jan Maes hebben we tal van leuke horloges, armbandjes en oorbellen die het verschil zullen maken.

Bestel ze tijdig zodat je niet in het geraas terecht komt en je alles op het allerlaatste moment nog moet regelen.
Via onze webshop wordt alles netjes in een mooie doos verpakt en opgestuurd. Is je levering meer dan €50, dan is deze bovendien gratis in België.

Flik Flak - Horloges voor speelvogels

Mama en papa hoeven zich vandaag geen zorgen te maken over jouw uurwerkje. De horloges van Flik Flak zijn gemaakt uit kunststof of aluminium en zullen je polsen geen pijn doen. Spring gerust in het water met je uurwerk aan! Het is ervoor gemaakt. Heb je tijdens je lenteffest geknutseld of in de modder gespeeld en is je bandje vuil? Dan kan je mama het wassen op 40° C.

Ice Watch

Olalala! Met de vrolijke kleurtjes van de Ice collectie schijnt de zon elke dag. Deze speelse ontwerpen maken van de klok lezen een echt plezier. Op je communie, tijdens leuke avonturen of om te kijken hoe laat de cadeautjes open mogen, jouw kapoen kan vanaf nu niet meer zonder! 

Tiny Tips

Wil je nog oorbellen laten schieten dan is Studex, het systeem dat wij gebruiken om gaatjes te zetten, De ideale oplossing. Het heeft als eerste op de markt een lijn ontwikkeld speciaal voor de gevoelige huid van kinderen. De Tiny Tips oorbellenlijn is specifiek ontworpen voor de allerkleinsten die recent gaatjes hebben laten prikken. Alle oorbellen van Tiny Tips zijn huidvriendelijk, gesteriliseerd en vervaardigd uit chirurgisch staal. En ze zien er bovendien superleuk uit!

Orage Kids

Communie, verjaardag of gewoon zomaar? Met een zilver juweeltje van Orage Kids leg je je oogappel echt in de watten. De Orage Kids sieraden zijn ontzettend populair. Niet enkel dankzij de schattige designs en sterke kwaliteit, deze sieraden voor kinderen zijn bovendien ook erg betaalbaar. 

Naiomy Princess

Bij Naiomy Princess vind je de mooiste sieraden voor kinderen. Want, net als mama, willen kleine prinsesjes ook leuke juwelen dragen. Zeker op deze speciale dag. Dit jonge Belgische merk mixt trendy design met vrolijke kleuren en schattige accenten in hun verfrissende én betaalbare zilvercollectie voor kinderen. Kies je favoriete Naiomy Princess juweeltje in de uitgebreide collectie!

Dit mooi sieraad van Naiomy Princess is de ideale icatcher voor haar communie of lentefeest.

Shop de collectie online bij Jan Maes. We leveren je nieuwe sieraad in een mooie Naiomy Princess verpakking.