Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Morganne Bello

  • 1
  • 2
  • 3

Laat je betoveren

Maison Morganne Bello creëert verwondering in haar verfijnde sieradencollectie. Dat doet het Parijse merk met behulp van de magnetische schoonheid van edelstenen. In elk ontwerp staat de steen in de spotlight. Ze worden met de hand geslepen tot kleurrijke creaties met vrolijke, sensuele en fascinerende glans. Als kers op de taart laat het merk de edelstenen in sommige ontwerpen nog meer oplichten met de schittering van diamanten.

Vrij en charismatisch ontwerp

Maison Morganne Bello verlegt de grenzen van het traditioneel juweelontwerp. De stenen zijn niet gezet zoals bij een klassiek juweel. Ze bewegen mee met de huid. Die speelse vrijheid maakt de unieke sieraden erg draagbaar. Perfect voor een zomerdag aan het strand tot een cocktail party. Morganne Bello past bij elke gelegenheid en stijl dankzij hun altijd iconische, tijdloze en elegante uitstraling. Draag jouw Morganne Bello juweel om een delicate, verfijnde look neer te zetten. Of maak een unieke combinatie met de edelstenen onderling om een elegant statement te maken.

De kunst van het snijden

Maison Morganne Bello selecteert zorgvuldig natuurlijke edelstenen van Madagascar tot Jaïpur tot Brazilië. Met passie voor hun origine, betekenis en natuurlijk hun magnetische schoonheid. Daarna worden ze nauwgezet behandeld en met de hand gesneden om hun natuurlijke schittering en glans nog meer te benadrukken. Het huis onderscheidt zich door een breed scala aan edelstenen met ongeëvenaarde, levendige en stimulerende kleuren.

Omdat de edelstenen volgens vakmanschap vervaardigd worden en van natuurlijke oorsprong zijn, kunnen onregelmatigheden en kleurverschillen optreden. Elk Morganne Bello juweel is uniek. Bij bestelling krijg je een mooie, bijhorende doos meegeleverd, inclusief authenticiteitscertificaat.

Kan het Parijse Maison Morganne Bello je betoveren? Neem dan zeker ook een kijkje naar ons assortiment van het Belgische juwelenmerk Bigli, die de liefde voor edelstenen en de kracht van natuurlijke schoonheid deelt met Morganne Bello. Ook het Italiaanse juwelenmerk Femme Adorée verleidt met sensuele sieraden voor dames.