Filter
Sluiten
Prijs in €
Uitvoering kast
Extra's
Toon resultaten

Juwelen voor mannen

  • 1
  • 2
  • 3

Elegant, klassiek of hip, wat je stijl ook is, bij Jan Maes vind je zeker een sieraad dat jouw outfit vervolmaakt. Naast een uitgebreide collectie herenuurwerken, bieden we ook een ruime keuze aan juwelen voor mannen. De toppers hier zijn ringen en armbanden, maar ook kettingen met hanger en oorbellen worden regelmatig gedragen.

Koop je juwelen makkelijk online of spring eens binnen in onze winkels. Daar staat ons team je bij met het juiste advies!

Stalen juwelen voor mannen

Staal is het materiaal bij uitstek voor mannenjuwelen. Vaak wordt het gecombineerd met bruin of zwart leder. De prijzen zijn niet al te hoog, wat je toelaat om je af en toe iets nieuws aan te schaffen. 

Neem bijvoorbeeld de collectie van Armani. Deze elegante collectie voor mannen is herkenbaar aan zijn typische logo. Je kan makkelijk armbanden, ringen en kettingen combineren. 

Zilveren juwelen voor mannen

Het paradepaardje binnen de zilveren juwelen is Buddha to Buddha, het merk bij uitstek voor mannen. Het belangrijkste onderdeel van deze collectie zijn de unieke armbanden, stuk voor stuk handgemaakt in Bali.

Met zijn aparte mannenlijn ‘Rebel’ verdient ook Thomas Sabo je aandacht. Deze ruige juwelen bevatten doodshoofden, dolken en draken.

Gouden juwelen voor mannen

Ringen spelen een hoofdrol in ons assortiment gouden juwelen voor mannen. De Belgische merken AuroDesign, Traditions en Memoire bieden je hierin een ruime keuze. Leuk is dat de prijs voor grotere maten hier niet hoger ligt dan die voor kleine maten. De levertermijn is bovendien slechts 1 week!