Filter
Sluiten

Hangers, juwelen die je dicht bij je hart draagt

Hangers zijn er om de elegante hals van de vrouw te sieren en te benadrukken. Niets zo mooi als een uitgesneden decolleté waarin een stijlvol juweel de aandacht trekt. ’s Winters is een grote hanger aan een lange ketting altijd een mooie extra over een rolkraag of blouse. Hangers zijn bovendien de juwelen die je het dichtst bij je hart draagt. Ze hebben dan ook vaak een speciale betekenis. Koop ze bijvoorbeeld als een bijzonder cadeau, online of in onze winkels.

Gouden hangers

Binnen de collecties van een aantal goudmerken krijgen de hangers een speciale plek. Bij Hulchi Belluni vind je heel wat symbolische juwelen gebaseerd op Feng Shui, maar ook op het leven zelf. Bij Al Coro kan je dan weer je eigen persoonlijke hanger samenstellen, met kleine steentjes en figuurtjes zoals sterretjes in briljant. J&A biedt je een eindeloze collectie hangers voor speciale gelegenheden, zoals hartjes voor Valentijn. Vergeet ten slotte Nona Goud niet, met zijn artistieke hangers in geborsteld goud.

Zilveren hangers

Zilveren juwelen zijn erg duurzaam, maar heb je al voor een zachtere prijs. Bekijk zeker de klassieke en kwaliteitsvolle hangers uit de schitterende collecties van Diamonfire of Nona Zilver. Wil je een speciaal en opvallend juweel? Ontdek dan de hangers van Ti Sento.

Stalen hangers

Het merk voor stalen juwelen is Xen. In deze strakke hangers zie je ook zeker een female touch terug. Op deze Duitse kwaliteit krijg je zelfs 10 jaar waarborg!