Filter
Sluiten
Prijs in €
Merk
Uitvoering kast
Uitvoering band
Extra's
Toon resultaten

Juwelen: dames

  • 1
  • 2
  • 3

Van luxueus goud tot betaalbare fashion

Alle dames ontdekken tussen de juwelen en horloges van Jan Maes iets om hun outfit mee te vervolmaken, voor iedere gelegenheid. Wat jouw stijl ook is, in onze winkels of webshop vind je altijd een sieraad dat jou doet stralen. Ons aanbod bevat namelijk 120 juwelenmerken, van kostbaar goud tot kwaliteitsvolle fashion.

Zet jouw persoonlijkheid in de verf met een juweel

Jan Maes biedt de perfecte juwelen voor alle dames. Daarom staan we in onze winkels ook altijd klaar met persoonlijk advies. Ga je voor de Italiaanse vrouwelijke passie van merken als Hulchi Belluni of Al Coro? Misschien ben je juist kunstzinnig en straal je met het zilver uit de collectie van Sueno?

Meer en meer dames vallen ook voor het unieke karakter van beads en charms. Deze laten je namelijk toe om een heel persoonlijk juweel samen te stellen of bij elkaar te sparen. Ontdek meer over deze originele juwelen voor dames bij Pandora en Thomas Sabo.

Buiten de gewone collectie

Voor ons aanbod damesjuwelen maken we een weloverwogen selectie uit de collecties van al onze merken. Had je je oog laten vallen op een juweel dat we niet op voorraad hebben, dan kunnen we dat gerust voor jou bestellen. Contacteer ons