Wedding Days

Tijdens onze Wedding Days van 1 februari tot 30 april staan verliefden centraal. Maak je afspraak en kies je ideale trouwringen in een aangename sfeer, met een lekker hapje en drankje. Kies jullie perfecte match uit meer dan 400 trouwringen!

Schrijf ons in!

Bovendien geniet je van talrijke voordelen tijdens onze Wedding Days. Zo ontvang je bij aankoop van een paar trouwringen een cadeaubon t.w.v. 15% van de aankoopprijs van jullie ringen. En ook maak je kans op een romantische huwelijkstrip t.w.v. 500 euro!

Verloofd? Gefeliciteerd! Nu breekt een heel leuke, spannende tijd aan: je kan je droomhuwelijk beginnen te plannen. Eén van de belangrijkste stappen is het kiezen van jullie trouwringen. Jullie ringen staan namelijk symbool voor jullie eeuwige liefde. Je wilt er dus graag zeker van zijn dat je de ringen koopt die helemaal bij jullie passen. 

De ringen

Klassiek, traditioneel of trendy. Bij Juwelier Jan Maes vind je jullie perfecte trouwringen in goudpalladiumtitaniumzilver of staal. Met een uitgebreid aanbod van meer dan 400 ringen, hebben we voor iedere smaak en voor elk budget de perfecte trouwring. Onze goed opgeleide teams in Sint-Niklaas en Wijnegem begeleiden je met veel plezier en met de grootste aandacht doorheen alle modellen.

Kies je voor een ring met echte briljanten? Dan ben je zeker dat deze conflictvrij zijn. De gebruikte diamanten en andere grondstoffen worden door de leverancier enkel aangekocht bij betrouwbare bronnen waar de ethische waarden worden gerespecteerd.

Neem een kijkje tussen onze ringen:

Amici | Aurodesign | Mémoire | Tessina | Traditions

Of stel je ideale ringenpaar samen in onze
Ring Configurator

Juwelen & accessoires

Op je trouwdag wil je natuurlijk stralen. Naast een trouwring en -kleed zijn ook de allerkleinste details van groot belang. Werk daarom je look helemaal af met de mooiste trouwjuwelen. Bijvoorbeeld een subtiel paar oorbellen of een fijne armband. Of ga je voor klassiek en kies je voor tijdloze parels

Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
Kies een datum van 1 febr. t.e.m. 30 april - van maandag t.e.m. zaterdag.