15 dec 2017

Cadeautips voor vrouwen

De mooiste cadeautjes zitten in de kleinste doosjes. En dat geldt zeker als je iets voor je vrouw, moeder, dochter, zus of vriendin wil kopen. Met een juweel of uurwerk onder de kerstboom maak je de vrouwen in je leven gegarandeerd gelukkig. Je kan voor een elegante ring gaan of een minimalistisch uurwerk. Of houdt ze wel van wat bling bling? Uit ons uitgebreid aanbod aan merken vind je vast wel het perfecte accessoire. 

Juwelen
Juwelen doen het altijd goed en je maakt er iedere vrouw blij mee. Zoek je iets trendy en minimalistisch voor je jongere zus? Dan moet je even bij ROSEFIELD kijken (pluspunt, je kan er een bijpassend horloge bij kopen!). Mogen de nodige glitters en steentjes niet ontbreken? Check dan snel onze uitgebreide Michael Kors juwelen collectie. Of mag het voor de feestdagen toch wat exclusiever zijn én het liefst Belgisch? Dan hebben we Bigli en Hulchi Belluni in de aanbieding. Je ziet, voor elke persoonlijkheid én voor elk budget is er een prachtig sieraad. Neem ook een kijkje bij Bronzallure, Pandora en Fossil.

  1. Armband Rosefield Baxter JBAG J011 - €39,00
  2. Oorbellen Bronzallure Alba - €119,00
  3. Armband Michael Kors Beyond Brilliant - €129,00
  4. Ketting met hanger Hulchi Belluni Caesar - €3 875,00
  5. Ring Bigli Mini Waves - € 2 420,00

Uurwerken
Ook bij de uurwerken hebben we een groot aanbod en kan je kiezen uit verschillende stijlen en budgetten. Een uurwerk kan je iedere dag dragen en dat maakt het dan ook een écht praktisch geschenk. Als je je cadeau nog veelzijdiger wil maken, kan je kiezen voor een horloge van Cluse, ROSEFIELD of Daniel Wellington. Die bandjes verwissel je namelijk in een handomdraai.

  1. Horloge ROSEFIELD September Issue - €99,00
  2. Horloge Fossil Scarlette - €169,00
  3. Horloge Ice Watch City Sparkling - €99,00

Giftsets
Wil je niet kiezen tussen een sierraad of een uurwerk? Doe dan een giftset van Paul Hewitt of Daniel Wellington cadeau. De sets bestaan uit een stijlvol, minimalistisch uurwerk en een bijpassende armband en worden verpakt in een mooie cadeaudoos.

  1. Giftset Paul Hewitt - €189,00
  2. Giftset Daniel Wellington - €179,00

Waarmee ga jij je dochter, mama, nicht of vriendin gelukkig maken?