15 dec 2017

Cadeautips voor mannen

Wie is de belangrijkste man in jouw leven? Je vader, broer, vriend of man? Zet hem tijdens de feestdagen in de bloemetjes en geef hem een mooi sieraad of uurwerk. Want, ja, daar zijn mannen natuurlijk ook zeker voor te vinden! In onze webshop heb je een ruime keuze aan uiteenlopende merken. Van stoer en rebels, tot elegant en klassiek. Wij zetten onze favorieten voor jou even op een rijtje.

Juwelen
Juwelen zijn niet enkel voor vrouwen. Ook mannen krijgen ze graag. Veel mannen dragen tegenwoordig een leren bandje of een kralenarmband als een extra toets bij hun uurwerk. Het geeft hun uitstraling net dat tikkeltje meer en maakt hen zelfverzekerder. De stoerdere sieraden voor mannen vind je terug bij Diesel, Police en Buddha to Buddha. Voor erg draagbare juwelen kan je terecht bij Fossil, Gemini en Armani.

  1. Armband Gemini Skull Metal - €50,00
  2. Armband Diesel Leather-Steel - €85,00

Uurwerken
Een uurwerk als cadeau voor kerst of nieuwjaar doet het al jaren goed. Het is zo’n cadeau dat je echt iedere dag kan gebruiken. En je vergeet ook nooit wie het je gaf. Je koppelt er dus mooie herinneringen aan die je altijd met je meedraagt.  Ga je voor alledaags of sportief? Of mag het wat exclusiever zijn? Rado en Raymond Weil hebben enkele speciale edities uitgebracht. Rado werkte voor een van hun limited editions samen met BIG-GAME, een design studio in Zwitserland. Het resultaat is de minimalistische True Phospho. Een leuk extraatje: de wijzers, de indexen en het oscilating wiel heeft een laagje Super-LumiNova. Met andere woorden, glow-in-the-dark.

Een Beatles of Bowie fan? Neem dan een kijkje bij de limited editions van Raymond Weil

  1. Uurwerk Fossil - € 159,00
  2. Uurwerk Michael Kors Lexington - €299,00
  3. Uurwerk Tissot T-sport Chrono XL - €335,00
  4. Uurwerk Festina Timeless Chronograph - €139,00
  5. Uurwerk Raymond Weil Maestro - €1 490,00
  6. Uurwerk Rado True Phospho - €2 260,00

Giftsets
Weet je nog steeds niet wat te geven? Kijk eens naar de giftsets van Paul Hewitt en Daniel Wellington. Stijlvolle, minimalistische uurwerken met een extra band of een leren armband en dat aan een speciale promoprijs. 

  1. Giftset Paul Hewitt - €279,00
  2. Giftset Daniel Wellington - €189,00

Wat geef jij cadeau?