Filter
Sluiten
Prijs in €
Edelstenen
Toon resultaten

TAG Heuer Connected

Tag Heuer Connected: klassevolle technologie!

Wat als de digitale kennis van Silicon Valley en het Zwitsers vakmanschap van Tag Heuer gecombineerd worden? Dan krijg je een hoogtechnologische smartwatch met de luxueuze uitstraling van een Swiss Made horloge. De Tag Heuer Connected is een fenomenaal stukje technologie met functies als GPS, time-management, interactieve thema’s, volledige connectiviteit met je smartphone, voice command,… Zelfs tot 50 meter onder water kan je gebruik blijven maken van de Tag Heuer Connected! De Tag Heuer Connected draait op Android en is in samenwerking met Intel vervaardigd.

Je eigen stijl, altijd en overal! 

Wist je dat je de Tag Heuer Connected helemaal kunt aanpassen aan je eigen stijl? Met de bijpassende accessoires tover je jouw horloge helemaal om, zodat hij perfect past bij je outfit, gemoed of bij de gelegenheid! Zo zijn er verschillende banden, covers en gespjes. 
Wil je graag afwisselen tussen je smartwatch en een horloge met automatisch gangwerk? Met de extra module kan dat heel gemakkelijk! Je klikt eenvoudigweg de module in en zo kies je elke dag zelf welk horloge je om je pols draagt.

Is dit technisch hoogstandje iets voor jou? Je kan deze smartwatch online shoppen bij Jan Maes of kom langs in onze winkels. Bij een online bestelling wordt je nieuwe timepiece veilig ingepakt in de originele, bijpassende uurwerkbox.